Elif_49 Az birşey suyum geldi iç camasirim ıslandı . Bir defa ağrı oldu genel karnıma yayıldı durdu bu durumu yaşayan oldu mu
Kara22 Elif_49 su geldiyse evde durma hastaneye git suyu azalan bebek enfeksiyon kapabiliyor su en hassas konu gebelikte
Snbtsn Benim ilk gebeliğimde öyle oldu sabah uyandğımda yatağım ıslaktı ve uyandığımda devam etti suyum gelmeye hastaneye gittim belli bir süre sonra sancım başladıı
DryStr @Elif_49 benim 39. Haftada suyum az az gelmişti Ama sancım hiç yoktu ben ne olur ne olmaz diye hemen doktora gitmiştim zaten baktıklarında suyun çok azaldığını Sancım yoktu açılma yoktu acil sezaryene alınmıştım.
aslanbaby_ Benim akıntım mevcut, bu nedenle suyumun gelip gelmediğini nasıl anlayabilirim? Akıntıda da iç çamaşırı ister istemez az da olsa ıslanıyor. Su illa ki çok mu gelir böyle sızıntı şeklinde de olur mu?
Elif_49 @aslanbaby_ ben de akıntı görüyorum baya bdnimki nildiginiz su geldi yani bariz ayırt edebilirsiniz
Elif_49 @Kara22 kendi doktoruma gideceğim şuan , biri suyu değil bebeğin dedi biri de suyu gelmiş doğum dedi