HM10 13.haftama yeni girdim gebelikte karnın neresi çıkıyo alt karin mi bilgim yok sizde durumlar nasıl ve bu haftada hangi belirtiler oluyor 🥰
19Merve-nur HM10 kusma bulantı nasıldı ne oldu. 11+5 6 kilo verdim felaketim şu bir bardak zorla içiyorum
Nzlefe9488 Kara22 nerden biliyorsunuz üst karın şiştiğini acaba bende 13 haftalık hamileyim 2.gebeliğim göbeğim çıktı yukardan kız mıdır acaba 😁
ayselmom Kara22 kişinin yapısı ile alakalı 24+1 haftalik hamileyim karnım aşağıda ama bebeğim kız bebek
Kara22 Nzlefe9488 ben 2 erkek bebek doğurdum hep alt karnım siserdi bunda hep göğüs altım şişti ve kız 🙈🙈🙈
DryStr @HM10 ben 14 haftalık gebeğim herkesin belirtisi farklı bence ama bende mide bulantısı uykuya dalamamak halsizlik vardı hala da var 😁🫢 @Kara22 evet bu doğru ilk gebeliğin kızdı karnım yukarıdaydı şu an ikinciye gebeyim erkek karnım aşağıda😇
Alisde DryStr benimde oglumde alt karnim portledi belim incecikt8 bi anda sisti suan anlamadim gogsumun alti hep sis hele aksamlari alt ust bir olup sisiyolar anlayamadım 😁
blackeagle DryStr bende 14+1 im ayniyiz😊 halsizlik mide bulantim var hala geçmedi ama şükür ilk zamanlara göre daha iyi gibi Alt karnım şişti sanki sizin nasil benim birde alt karnimda ara ara ağrılar oluyor neden acaba
19Merve-nur Queen3524 çok şanslısınız maşallah ben bir yudum su içsem kusuyorum ,6 kilo verdim kusmaktan enerjim tansiyonum …
Queen3524 19Merve-nur Ama aşırı korkuyorum bu kadar belirtisiz olmak normal mi diye burda okudukça hiç anlamadım 🙈
19Merve-nur Queen3524 beta hormonunuz haftaniza göre doğru mu yüksekliği kontrol etseniz inşallah değildir ferah tutun ama o hormonun tavan yapması lazım düşük olmamalı haftasina gore