Asiyyeee Nnnn benim aslancikta 29 haftalik aynı sirt üstü yatinca hemen hareketleniyor birde gece 11 den 2 ye kadar deliriyor😅😅
Hhhzzzlll3545 Nnnn evet sirt ustu ve sola yatinca cokk oynuyo 😁bizde 28+2 olduk valla geceleri full hareket masallah cikincada boyle olursa yandik 😀
Yalinn8 Nnnn hic sirt ustu yatmiyorum o yuzden onu bilemiyorum ama otururken de uzanirken de gayet hissediliyorr
NurayErguden Bende 28 haftalık hamileyim gün içinde çok hareket ediyor akşamları tembelleşiyor benim kız 👼🏻👼🏻
Yalinn8 Ruseybe 30/3 uz duzenli, artik uyku-uyaniklik zamanlarini kestirebiliyorum. Her gun ayni olmasa da henuz donmedigi icin tekmeler kasikta hala, beden hareketleri gobege yayiliyor. Bazen toplaniyor bi yerde, daha cok sagda kafa cikintisi oluyorr
Karadeniz123 Yalinn8 ya ben 17 haftamdayım bazen böyle sancılar kasılmalar oluyor ilk hamileliğim olduğundan tam ayırt edemiyorum hareket midir diye bebek hareketleri nasıl olur ?
Yalinn8 Karadeniz123 aman o haftada sancin kasilman olmasin bence diildir ama bebis hareketi olabilir 17 sin, kasiklarinda kucuk dokunuslar hissediyor musun? Poyle kedi patisini bastirir ceker ya oyle bendeki hissi ilk zamanlar oyleydi
Karadeniz123 Yalinn8 ya böyle anlık oluyor sanki hareketleri ama böyle acıtıyor biraz sizinkide öylemiydi
Karadeniz123 Yalinn8 saniyelik kasılmalar yani dediğin gibi kedi patisini bastırıp çeker gibi ama bana acı veriyor
Yalinn8 Karadeniz123 yok canim ilk zamanlar agri hissetmedim ki sana yakin 18 civari hissettim ilk, beklemedigin anlarda geldigi icin sen daha yogun hissediyor olabilir misin ki?
Mmerwe Nnnn ben ilk kez dun gece sırt üstü yatarken hissettim evet yeri daralıyormuş rahat pozisyon aramak icin daha cok hareket ediyormuş ondan olabilir
Yalinn8 Karadeniz123 yogun derken agrili olmasini kastettim😊 yoksa buyudukce fazla fazla hissediceksin bundan sonra annesii