DidemAk Aysegll12 Aşılama mı yapılacak ? sanırım 16milyon sperm görünüyor 15 milyon üstünü normal kabul ediyorlar sınırım bi tık üstü gibi sizin altta tanı kısmında tam olarak ne yazıyor göremedim
DidemAk Aysegll12 eğer böyle yazıyorsa Oligoastenospermi: Sperm sayı ve hareketliliğinin normalden düşük olduğunu gösterir.
DidemAk Aysegll12 morfolojinin de en az %4 olması gerekir eşinizin %1 çıkmış doktorunuzla görüştünüz mü ? Desteğe ihtiyacı olabilir.
Aysegll12 DidemAk ablamın eşine yapıldı test çocuk düşünüyorlar sonucu yeni aldılar doktorla görüşülmedi henüz çok merak ettiği için buraya atmak istedik
Zhdnl Aysegll12 ablanızın eşi bu testi tavmergende mi verdi acaba benim eşimin testinin aynısı ancak bizde sadece 1 adet sperm bulundu :(
DidemAk Aysegll12 İnşallah yoktur tabii ama bizde aşılama sırasında sperm yıkama olmuştu ordan yola çıkarak yardımcı olmaya çalıştım bi doktorunuza danışırsanız daha iyi olacaktır.
DidemAk Nehirrrnill Hiçbir sorun yok 1 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmadı bizde aşılama deneyelim dedik