Ela-arasyilmaz1 Kızlar suni sancı ile yatış yaptık açıklık 3 cm ne zaman tam açılırım bilmiyorum dayanılmaz değil korkmayın 4 cm olunca epidural takacak doktor
Alpsmommm Ela-arasyilmaz1 geçen hafta salı günü 3cm açılmaya suni sancıyla doğurdum 17.30 da suni verdiler gece 00.20 de doğum yaptım sağlıcakla kucağına al inşallah
br2023 Ela-arasyilmaz1 Ay ilk belirtiler ne nişanın gelmiş miydi yada suyun bende ikisi de yok bir 20 dkkdr sancım var karnmda belimde ama dayanlmaz değil doğum mu başlıyor yoksa yalancı sancı mı hiç bilmiyorum bebek de hareketli baya 36+6yz şuan
irem88 Ela-arasyilmaz1 canım bu senin yapına bağlı bol bol dua et aklına geldikçe içinden oku ben 3 doğum yaptım suni sancıyla hiç açılmam yokken ama benim açılmam çok hızlı oldu inşallah seninde öyle olur Rabbim bir avazda kurtarsın🤲🏻
S1249 Bende pazar günü öğlen 15.00 da 2 cmle aldılar ertesi gün 14.28 de doğum yaptım bana takmadılar devlet olduğu için benimki çok zordu inşallah sizinki kolay geçer Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin sağlıkla al kucağına
Ela-arasyilmaz1 Evet kızlar doğum yaptım 12 de suni sancıyla başladık akşam 7 de doğum yaptım sadece kansızlık olduğu için doğum sonrası bayıldım orası biraz zordu ama çok şükür evimize çıktık şimdi