Yagmursvg Kizlar iyi aksamlar. 22 haftalik olanlar bebeklerin hareketleri nasil bide sanki cok asagida hissediyorum tekmeleri boyle olan varmi
Revannn Yagmursvg canım bende 22 haftalığım çok rahat alıyrım bende asagıda hissediyorum normaldir canım
Pakizecetiinn Yagmursvg 21+2 ben çok net hissediyorum. Bebek şimdi küçük olduğu için hareket alanı geniş o yüzden ben de bazen kasıklarımda bazen de göbek deliği hizasında hissediyorum
Heisenberg Yagmursvg Detaylı ultrasona girdiniz mi? Eğer bebek ayak pozisyonundaysa kasıklarda hissetmeniz normal ☺️
Metehanliya Yagmursvg benimde bazı günler hiç oynamıyor 🙊 uslu olucak diye avutuyorum kendimi, bazende hiç durmuyor tekmeleri 😌 haraketlilik bebekten bebege değişiyor sanırım, arkadaşım aynı haftadayken daha haraketliydi bebişi🤗
istkizannesi Ben perşembe tam 22 oluyorum. Hala uzanıp iyice adapte olmam lazım ki minik minik hissedeyim. Gün içinde hele hiç yok çalışıyorum ondan hissedemiyorum belki de. Hala bi tekme hissedemedim çok üzülüyorum.
aysegulllmustafa istkizannesi çalışırken genelde ses ve hareketten duymak zor oluyo az oturunca hissedersiniz tabi bazen çocukta uyuyo oluyo siz sakince otursanızda
Minikomm istkizannesi bende yaklaşık bir kaç haftadır izinliydim oyuzden evde hareketlerini çok güzel hissediyordum. Ama geçen hafta mesaiye başladım ve Gün içinde hic hissetmiyorum akşam eve gelip dinlenme pozisyonuna geçince + miniğimin hareket edesi varsa o an ancak öyle hissediyorum ☺️
istkizannesi aysegulllmustafa akşamları da çok fazla yok ama☹️ Bazıları dışardan görünüyo diyo. Bende daha kendim zar zor hissediyorum
Mym Yagmursvg 22+3 haftalığım ben sırtüstü yatınca daha çok hissediyorum.Normalde bende aşağıda hissediyorum.💙