Aieskocaak Antalya şehir hastanesinde normal doğum yapan var mı aranızda? Doğumu kim yaptırıyo ebeler mi yoksa nöbetçi doktor mu?
2erkekannesi3772 Sezeryan sa kendilerinin olduğu zamanlara ayarliyorlar ama normal doğum ne zaman olacağı belli olmadığı için kim denk gelirse o dogurtuyor
Aieskocaak 2erkekannesi3772 nöbetçi doktor kimse onun gözetiminde oluyo biliyorum ama ben ilk doğumumu eğitim araştırmada yapmıştım mesela orda asistan ve ebe beraber yaptırmıştı ama burda asistan doktor var mı yoksa ebemi çoğu görevi üstleniyo merak ediyorum o yüzden sormuştum yine de yanıtladığınız için teşekkür ederim
2erkekannesi3772 Anlamamışım orasını sanırım k.bakmayin Normalde ebeler yaptiriyormus arkadaşımdan bildiğim kadarıyla ama doktor da bulunuyormus Sezeyan da dikişler için doktora sorduğum da yoğun zamanlarımda cilt dikislerini hemşirelere bırakıyorum dedi
2erkekannesi3772 Edaduru- 19+5 Fatma Elif ışık eryılmaz a gttim 1 kere yeni başladım özelden takibe de devam ediyorum şimdilik Mustafa sağlam medstar ama doğum şehir hastanesi düşünüyorum
Edaduru- 2erkekannesi3772 bende salı Banu hocaya aldım da kararsızım salı öğrenebilirsem detayları öğrenicem detay ultrason yaptırdın mı
Beyazmelekkk 2erkekannesi3772 ozeldeki doktorunuz biliyor mu devlete de takipli olduğunuzu mu ? Bende şehir Hastanesi’nde gitmek istiyorum ama doğumu medstar Koray dumandaa istiyorum ssvd yaptırdığı için o da .
2erkekannesi3772 randevu alıcam daha yaptırmadım banu hocaya ilk mi gidiyorsun yada başka doktor denedinmi oradan ben Fatma elif e randevu bulamadm Tuğrul Kaplana aldm bu sefer