umycnr94 Ben Umay düşünüyorum cnm arkdslarimin kızlarının adını yzyorum Eflin Efnan Gökşin Gökçe Tuana Pera
Songulsdd Ne kadar isim baktiysam icime sinmedi ela ismini cok istedim esim istemiyor ipek 🧚🏻 ismini gorunce icimde gizel bir his olustu simdilik ipek 🧚🏻🧚🏻
Diloo54 Civeleksu ya ben cennetin kapısı diye biliyordu kızım olsaydı net ceylindi adı ama erkekmiş🙈🩵
gizemm0688 Civeleksu senelerce evladım olsun diye uğraştım bir kızım olursa adı “Gülce” olsun dedik şimdi hamileyim ama Rabbım bıze 2 tane erkek evlat verdi. Sağlıkla hayırlısıyla gelsinler.
surprizbebe Civeleksu biz bahar ve cemre arasında kaldık. Oğlum baharı istedi illa. Gönlünü kırmak istemedim Bahar olacak inşallah 😊
Minikmucizem21 Civeleksu kızımın ismi Mihra Şuan cinsiyeti belli değil fikrim değişmezse Meyra Rahel koymayı düşünüyorum kız olursa😊 Diğer beğendiğim isimler Yüsra Hafsa Mihrimah Hifa Meva Şuan aklima gelenler 😊
annembebegim lilyum_ aynıyıızzz ☺️ Aklımda en başından beri Defne var ama son zamanlarda Duru da göz kırpıyor siz hangisine yakınsınız?
lilyum_ annembebegim ben daha cinsiyetini öğrenmedim ama eğer kızım olursa babaannesinin ismini koyacağız yanına hangisi daha uygun olursa onu koyarım sanırım 🥰🌸
annembebegim Civeleksu evet 😌 ben Defne’ye daha yakınım, büyük ihtimalle Defne olacak ama Duru da hoşuma gidiyor 😇