AyceMom Merhaba ben gülcan hocaya gidiyorum ama 16. Haftaya kadar bakıyor tek kötü yanı bu bence onun dışında çok iyi bir insan ilgili ve tecrübeli
Derya5228 AyceMom Merhaba bende oraya gitmeyi düşünüyorum doğum ücretleri hakkında bilgi aldınız mı acaba sordum ama telefonda fiyat vermiyorlar maalesef
Mom69 Derya5228 rahime bekar ilk hamileligimde onda doğum yaptım bu 2. Yine ondayim muayene 1000tl fakat doğum ücreti için henüz konuşmadık Derya5228
AyceMom Derya5228 benim özel sigortam var o yüzden o hastaneyi tercih ettim ama bu uygulama üzerinden okuduğumda 19.000 tl normal doğum 22 küsür sezeryan yazmışlardı
Derya5228 AyceMom teşekkür ederim artık gidince öğrenirim zaten Allah kısmet ederse mart gibi o zamana kadar bir zam görürüz gibi :)
Derya5228 AyceMom merhaba ben henüz hastaneye gidip muayene olamadım şuan takibini özel klinikte yaptırdım oraya 12. haftamda gidicem o zaman takiplere başlayacam
199825 Berfincicek bende 35 haftalik gebeyim 24 de başladım tea hocaya gitmeye eşim orda çalışıyor benimde biraz tereddüt ediyorum o yüzden sorma ihtiyacı hissettim teşekkürler 🫠
Berfincicek 199825 yok yok hiç tereddüt etme ilk doğumunu yine ona yapan arkadaşlarım var ağrısız sızısız çok memnunlar eli çok iyi hem sezeryanda hem normal doğumda çok da sakin ve anlayışlıdır merak etme❤️