papatyasever34 geçmiş olsun ve Allah rahmet eylesin canım 21 Nisan da 13+6 benden kaybettim hemde hastane de WC de elime düşürdüm cinsiyetini bile öğrenmiştim erkek olacaktı 2 3 önce nasip değilmiş rabbim onu benden aldı Cennet kuşum orada beni bekliyor acısı geçer zamanla unutursun yeni Bir tane daha olur aklına gelmez bile diyorlar ama unutulmuyor ki çok kez rüyalarıma girdi ara ara ağlıyorum acısı geçmiyor ama zamanla alışıyorsun istemesen de şimdi Cennet kuşumun kardeşi olacak Allah nasip ederse sana tavsiyem sakın isyan etme canı veren de Allah alanda Allah kendini Rabbime teslim et rabbim tarafından mükafatını çok güzel alacaksın bizi bekleyen orada bi Cennet kuşumuz var Rabbime dua eden ailem ile cennette kavuşalım diye kendini çok yıpratma üzme diyemem acın daha çok Yeni rabbim dertlerine derman versin umarım çok yakında en güzel şekilde Güzel haberler alırsın çok ağlarsan üzülürsen isyana girer yavrunu da üzmüş olursun bol dua et arkasından o varmış gibi konuş yalnız kalmamaya çalış canım inşallah bian önce kendini toparlarsın🫶🏼💐🤗