Gamzenur23 Herkes kilo almamak için dikkat edin diyor tamam doğruda ben açıkınca canım birşey çekince yiyemeyecekmiyim valla yiyorum napayım açta duramıyorum 4 aylık hamileyim 57 kiloyum 😂
ZehraS Gamzenur23 valla canim ben de yiyorum valla ac kalamiyorum cunku ama 54 kiloyla gebe kaldim suan 64 kiloyum.Herkes iyi beslenmissin bebeyi beslemmisin yediklerinle oyuzden fazla kilo almamissin suan 37 haftaligim
Leyna Gamzenur23 Canım dikkat etmek aç kalmak değildir ki sadece ağır yeme hafif yemeye alıştır kendini çünkü haftalar ilerledikçe meyveyi bile abartsan tartıda çok çabuk görüyorsun yansımasını.
Gamzenur23 ZehraS bende 53 54 kiloyla kalmıştım senin 37.hafta gayet çok iyi yemene dikkat ediyor muydun yoksa istedikçe yiyormuydun
Busse Benim henüz 6+5olmasına rağmen Niğde bulantımı bastırmak için sürekli yitiyorum cok korkuyorum kilo alıcam diye ama Suan 3kilo almış durumdayım bende cok acıkıyor gibi hissediyorum ama 😱🤗
Gamzenur23 Busse 3 kilo şimdiden biraz fazla olabilir gibi geldi ama can Boğazdan gelir ye gitsin Doğumdan sonra dikkat ederiz yemeyiz zaten çocuk yedirmez 😂 bizde veririz
ZehraS Gamzenur23 valla hersey yiyordum cnm isdedikce ama az misal hamur cekse canim manti falan normalde bir tabak yiyordumsa yarim tabak yiyordum doymazsam ara oun olarak meyve ya baska bisey atisdiriyordum .Ama hersey yedim yani sadece tatli ve hamur her zamankinin yarisini
Busse Gamzenur23 bencede cok fazla ama sanki ödemde yaptı bacaklarım sis sis böle 🙈 veririz inş sonrasında bebişler sağlıkla gelsinde
Gamzenur23 nurr_kbr şimdi gidip makarna yecemde 😂aslında yememeliyim kilo bakımından ama bi ses ye diyor dayanamıyorum 😂😂
Gamzenur23 Selim_Alparslan uuuuu maşallah diyelim fazla olmuş ama bende olabilirim bebeğimiz sağlıklı olsunda iyi beslensinde alalım 😂😂
Gamzenur23 Leyna evet doğru haklısınız da aksine işte ağır şeylerde çekiyor hamur işi falan kilo aldırıcı şeyler istiyor CNm meyve hiç sevmem zaten zorla bi elma yiyorum 😂kilodan nefret ediyorum ama psikolojikmen hamilesin ye gitsin diyorum
Gamzenur23 ZehraS aynen öyle olmalı yiyelim ama fazla kaçırmadan zaten fazla yiyince yanma oluyor rahatsız oluyor insan yatamıyor
Hamile41 Bn 57 ile hamile kaldim 15 haftaligim 62 kiloyum bende ac kalamadim ilk baslarda simdi cok acikmiyorum ama baya almisim sanirim kiloyu sizin masallahiniz var
Gamzenur23 Hamile41 siz böyle deyince bende korkuyorum birden çok alırım diye aç kalmadanda kilo verilmiyor artık yapacak birşey yok bebeğimiz için yecez