Caglacolak5237 Alisde herkes düşüncesini post yolu ile ifade edebilir sizde etmişsiniz zaten. Kimse kimsenin fikirlerine saygısızlık yapamaz. Yapmamalı.
Alisde Caglacolak5237 evet yapilmamali dediğiniz gibi ama boykot yapan kisilerin yapmayan kisilere kalkip vicdansiz bebek katilisin insan degilsin demelerine de karşı artık dur denmeli nasil biz yapana yaparsan yap bizene diyorsak onlarda yapmiyosan kendin bilirsin diyip cekilmesi gerektigini.bilmeli
Caglacolak5237 Alisde aldığınız her israil ürününün İsrail’e destek olduğunu biliyorsanız. Ve hala bunu inatla sürdürüyorsanız. Bana ne ya ölen Gazzeli masumlardan diyebiliyorsanız bence vicdan burda sorgulanmalı.
Alisde Caglacolak5237 aldığım her urunu turkiyeye sokan devlet buyuklerinde degilde bendeyse sıkıntı olabilir içim cokta rahat nerenin olduguna bakmadan her urunu kullaniyorum hic takilmiyorum benim vicdanimi sorgulamakta size kalmaz sizide zerre ilgilendirmez siz boykot yaparsaniz yapin beni ilgilendirmez ama.ben yapmıyor isem benim vicdanimi sorgulamakta size düşmez herkes kendiyle ilgilensin
Caglacolak5237 Alisde sert bir dil kullanmışlar ama maalesef işin ucu oraya çıkıyor. Durumun vehametinin farkına varmaları için o kadar sert bir dil kullanmışlardır. Duymamak iyi hissettirse de gerçekler bunlar.
sacmalamakizim Alisde Burası kayınvalide uygulaması da değil, neden zorunuza gitti anlamadım sizde posta girmezsiniz olur biter, herkes istediği postu açmakta özgür, sizinki de biraz yargılıyormuş gibi oldu kusura bakmayın.
Alisde sacmalamakizim yok hayir ne kusuru estağfurullah ama bahsettigim sey az yukarda okursaniz gorursunuz ben yapanlara niye yapiyosun demez iken hanımefendinin biri neden yapmiyosun vicdanin sorgulanmali diyo konu tamda bu herkes herkesin secimine saygi duymali bu postuda duymayan kisilere itafen actim :)
Helloyaa Alisde evet ülkeye sokulmamalı ama eğer bu konuda bişey yapmiyorsak onların ürünlerini almamak da bir duruştur. Bir vicdan meselesidir. Ki işe de yarıyor görmek isteyene. Ben düşünüyorum mesela bebeğimin beynini enkazdan çıkarsam, birilerinin boykot yaptığını sessiz kalmadığını bilmek isterdim. Elimizden gelen bu çünkü.
Alisde Helloyaa dedigim gibi tekrar ediyorum siz urunleri almazsiniz evinize sokmazsiniz kalkipta ben burda size niye almiyosun sacmalik diyemem herkesn kendi secimi ama ben aliyor isem kalkipta kimse bana senin vicdanın yok insan degilsin gibi şeyler soyleyemez
Alisde Zuleyha_18 tamda assada bahsettigim oldu hanimefendi benim boykot etmememe vicdanınız sorgulanmali dedi haddine degilken benim insanligimi vicdanimi sorgulamayi düşünüyor :)
Caglacolak5237 Alisde yaptığınız yorum ayan beyan BEN İSRAİL YANLISIYIM’a çıkıyor. Düşünmeyerek yazdığınızı ummak istiyorum. Zira insan düşünceleri ile de sınanıyor. Allah korusun aynı şey bir katil tarafından sizin ve evladınızın başına da gelebilirdi.
Alisde Caglacolak5237 gidipte oturup bir kahve icen insana bebek kani iciyosun mutlumjsun diyip tas atanlar saldiranlarda bbana gore insanligindan çıkmış anormal disi insandir herkes baskalarinin kararina saygı duymak.zorunda kimin ne yedigi ictigi ne alip almadigi kimseyi ilgilendirmez yargilama hakkida vermez
Caglacolak5237 Alisde şaka gibisiniz 😊 kendi zihin sağlığım için cahille sohbeti burada kesiyorum diyecek söz yok çünkü artık.
Muratseyma2015 KİM BİR KÖTÜLÜK GÖRÜRSE ONU ELİYLE DEĞİŞTİRSİN, ŞAYET ELİYLE DEĞİŞTİRMEYE GÜCÜ YETMEZSE DİLİYLE DEĞİŞTİRSİN, DİLİYLE DEĞİŞTİRMEYE DE GÜCÜ YETMEZSE KALBİYLE DÜZELTME CİHETİNE GİTSİN Kİ BU İMANIN EN ZAYIF DERECESİDİR
Be65tul Alisde siz neden böyle bir post açtınız madem öyle boyle bir konununda değil bura bence her adimimizda karşımıza çıkması gerekiyor benim fikrim bu yani boykot elimizden geldiğince yapıyoruz evimizde hiç yok diyemeyiz ama elimizden geldiğince yapıyoruz ama dediğim gibi keşke bundan rahatsız olmak yerine sizde aynı şekilde hayatınızın her alanına koyabilseniz ordaki insanları yazık gercekten
Alisde Be65tul bu sizin karariniz yapiyorsaniz boykot yapin ben.size kalkipta niye yapiyosun demem ama bana da kalkip kimse neden yapmiyosun nasil vicdanin var nasil insansin diyemez benim.tepk8m boykot yapana degil boykot yapip yapmayan insanlara saldirmasi
Alisde Caglacolak5237 Caglacolak5237 ayni sekilde bende size degil duvara soylesem mantikli olur teşekkürleer
Minnaksever Alisde bence forumda sadece siyaset olmamalı ama gerçekten bunu siyasal boyuta taşıyanlar boykot yapanlar değil yalnız yapmayanlar.ben yapıyorum çünkü bebekler ölüyor ve ben amaaaan benden n’olacak diyemiyorum çünkü BEBEKLER ÖLÜYOR.ve elimden sadece boykot geliyor bebek katilleri kazanmasin istiyorum en azından benim helal paramdan kazanmasin devlet millet umrumda değil elin japonundan avrupalisina kadar tüm dünya boykot yapıyor kimse Araplar diye ayrıştırmıyor çünkü ortada bı katliam var bu savaş değil.kimse kimsenin vicdanına karışamaz tabi ama elinden geleni yapmaya çalışana da böyle saçma sapan post açılmaz.isterseler beni uygulamadan atsınlar oh söyledim rahatladım
Alisde Minnaksever elinden geleni yapanda kalkip bana hakaret edemez yapmayan insana dışarıda saldiramaz tepki gosteremez nokta.
Muratseyma2015 Nasıl bu kadar duygusuz olabiliyorsun hiç utanmıyor musun bu postu açarken tamam rahatsız oldun madem bellı ki Hamile yada çocuğun var ki bu uygulamayı kullanıyorsun orada ki çocuklar ben çocukluğumu yaşamadım ölüp dinlenmek istiyorum sizi Allah’a şikayet edeceğim derken nasıl bu hale geldin bu insaları kaderlerine bıraktık maalesef bari bi burukluğunuz olsun
Alisde Muratseyma2015 bakin gidin yukari okuyun ben ordaki insanlara çocuklara ölsünler gebersinler demismiyim ben yapmayan insanlara uygulanan mobing ve hakeretlerden bahsediyorum ben bunu yapmıyorum diye yapmayan insanlara hakaret etmiyorum veya yapan insanlara nedeb yapıyorsun ne geregi var demiyorum herkes saygi duymali birbirine kalkip disarida kahbe icen insana saldirilmasini siz dogrumu buluyosunuz tepki boyle mi.olur sen icme alma ama alana icene gidip saldiramazsin kimsenin boyle bi hakki yok ben burdaki hic kimseye boykot yapma ne gerek var demedim tek dedigim.kimse kimseye hakaret edemez insanligini sorgulayamaz
MorKelebek54 Alisde kim nasıl ne şekilde post açmak isterse açar aynı sizin de istediğiniz gibi bu postu açtığınız gibi. Eğer ki konu dışıysa post moderatörler var onlar zaten müdahale eder merak etmeyin. Ha konu hoşunuza gitmez okur geçersiniz yorum yapma gibi bi zorunluluğunuz yok. İyi günler