Mimoxacice çok teşekkür ederim canım rabbim sana da nasip etsin inşallah her zaman umut var hiç üzülme tekrar test verin bazen öyle çıkabiliyormuş olmadı mikro tese ameliyatından sperm bulunuyor. Bizim 2şer 3 er tane çıktı onlar donduruldu 12 tane oldu bendende 11 yumurta toplantı 7 tanesi döllendi toplamda 6 embriyom oluştu çift transfer etti doktorum tuttu çok şükür ikiside uzun süreçler yorucu hele bizim için transfer sonrası da zor hala bir sürü ilaç iğne devam ediyorum. Bizde sebep araştırılmadı neden kaynaklı olduğu doktorum bişeyi değiştirmez dedi yine doğal yolla olacak kadar iyi sonuç alamayız dedi.Test verdiği zamanlarda takviye kullanıyordu 2 ay içinde 4 kez falan test verdi bizim süreci birazda bu uzattı. Sana tavsiyem varikosel varsa eğer sakın hemen ameliyat ettirmeyi düşünmeyin.sonraki vereceği testlerde mümkünse tüp bebek yapacağınız yerde verinki çıkanlar dondurulsun bizim doktorumuzda sonrasında sperm çıkmayabilir dediği için hemen toparlandık 15 gün sonra teste gittik tekrar çünkü başka şansımız yok birbirinize destek olun en önemlisi o her zaman pozitif ol dua et bol bol Allah yardımcınız olsun inşallah sende güzel haberlerini verirsin inşallah buradan bize hamişlerin duası kabul olur ben senin için dua ediyorum 🤲🏻 🌺