Bebek3427 Merhaba anneler 28 haftalık gebeyim akıntım ıslak geliyor çamaşırım hafif ıslanıyor siz de de oluyor mu bu durum
Mihruss Bebek3427 çok normal benim gebelik başımdan beri günde 3 çamaşır değişirim o kadar akıntım var yani 🫣
Kubrcnyt Bebek3427 bende 27 haftalığım geçen hafta doktoruma söyledim idrar tahlili yaptı ve enfeksiyon dedi fitil ve tek kullanımlık antibiyotik kullandım kesildi bence doktorunuza bildirin
Bebek3427 Enfeksiyon için geçen ay gittiğimde ilaç vermişti kullandım cuma günü kötrolüm var o zaman tekrar söylerim
Bebek3427 Kara22 enfeksiyonun şu şekilde var demişti vjinamda agrı oluyordu onun için enfeksiyon olabilir dedi toz verdi ama şimdi o sorunum yok
Bebek3427 beyzm34 sizde de mi öyle alıntı geliyor akıntı geldipimde çmaşırım ıslanıyor son zamanlar araştırdım da su sızıntısı olabilir diyor ondan kafm karıştı
Kara22 Bebek3427 Bi idrar tahlili yaptır bence enfeksiyon varsa hemen antibiyotik baslansin ilerlerse bebeğe de geçme ihtimali var
beyzm34 Bebek3427 bnmde iç çamaşırım ıslanıyo bnde düşünüyorum bi yandan su mu diye ama çok erken su için
Bebek3427 Bu son haftalar o kadar çok şikayetim oluyor ki karnım şişiyor sert çarpımtım var bir an önce doğum olsun istiyorum artık