Ozbi Kızlar reglim dün bitti. Dün hiç leke falan gelmedi. Biraz önce kırmızıya yakın pembe leke geldi, kasıklarımda da ağrı var. Daha önce bu durumu yaşayan oldu mu, neden olur?
edagll Ozbi Ayy umitlendirmek gibi olmasın ama bende öyle oldum Reglimden 1 gün sonra çok hafif kanama oldu kahvemsi pembemsi gibi Sonra o günler çok idrara çıktım ve kasık ağrım vardı . Doktora gittiğimde enfeksiyon dedi kan testi de verdim bı şey çıkmadı Ama 2 hafta sonra falan gittiğimde gebe olduğumu öğrendim 🥰 Rabbim gonlunuze göre versin inşallah 😍
Minnosaannee Ozbi anladım. Bu konu da bilgim yok ama düzensizlik yada hormon bozukluğu olabilir. İlaç kullandıysan olabilir. Sıcak duş aldıysan olabilir. İlk defa oluyor anladığım kadarıyla
Ozbi Minnosaannee evet ilk defa oluyor. Hormonlar sürekli kontrol ediliyor bir sorun yok çok şükür. Duşu da dün sabah aldım aslında
Ozbi edagll amin inşallah 🤲🏻Aslında bende soracaktım böyle bir durum yaşayıp daha sonra hamile kalan diye. Ayy çok amin 😍🤲🏻İnşallah o ay bu aydır
edagll Ozbi insallah müjdeli haberi sağlıkla huzurla alırsınız . Yinede çok dikkat edin kendinize ne olur ne olmaz . Ani hareket veya ağırlıktan kaçının . ❤️