Bsrakaplan Öncelikle merhabalar bu siteyi ilk kez görüyorum. Arkadaşım, doktorum hakkında yazılan yorumu okuyunca çok şaşırdım ve çok üzüldüm. Düşüncelerimi paylaşmadan edemicem. Hasan beyi Çankaya Tıptan beri tanırım. İki sezaryenimi o gerçekleştirdi. Gebeliğim boyunca ne zaman arasam sabah, gece farketmeden her zaman telefonlarımı açıp benimle ilgilendi. Tıbbi bilgisini kimseyle tartışmam bile her zaman benim içimi rahatlattı ve iki gebeliğimde çok güzel geçti çok şükür. İki doğumumda çok hızlı, acısız ve ağrısız geçti sezaryen izim yok denilecek kadar ince bir çizgi. Ayrıca bir çok doktora göründüm. Gebeliğimin başında çok araştırma yaptım. “İşini ticarete döken doktor” kalıbını asla Hasan bey için söyletmem. Bize çok yardımcı olmuştur. Bilen bilir Allah razı olsun. Şu an da kardeşimin de gebelik takibini Hasan bey yapıyor. İyi ki karşımıza çıkmış artık Hasan bey bizim hem doktorumuz hem bir dostumuz olmuştır. Sizi iki kez muayene olmuş bir hasta olarak Hasan beyi tanımadan yargıladığınız için gerçekten kınıyorum. Herkese doktorumu tavsiye ediyorum. 🙏🏻