Belos92 Kızlar 20 haftalık hamileyim süt ve süt ürünleri tüketemiyorum malum 12 haftaya kadar istifra halindeydim bunun için kalsiyum ilacı içiyorum neler yemeliyim bebeğimin beslenmesi kilo alması için?
KadriyeDilek Belos92 bizde 21.ci haftadayız canım süzme penir kaşar ve pekmez yiyorum her acıktığımda kahvaltıda ne olursa olsun 😁 bol ceviz ve fındık da tabiki ben 1.300 almışım bebeğim 370 gr doktor gayet normal ve sağlıklı dedi
NaimeYilmaz KadriyeDilek pekmez anneye daha fazla kilo yapar dıye bılıorm zaten onun yerine muz yesen gunde yarm hem daha yavas kılo alırsnz 🙏
semagzl bebege en kilo aldiran meyve muz dur bol bol muz ye ben surekli tuketiyorum sadce muzu oyle de yeeye bilirsin muzu ezip sut sekerle karistiriyorm ck gzl oluyor gunde 2 koca bardak iciyorum
Cagla Ben de malesef süt icemiyorum ama peynir yiyorum. Zeytin,zeytin yaği, haftada 1yiyebiliyorsan balik ye, günde 1tane muz tuketmeye caliş işe yarayacaktir.
AsiaAisa Kızlar sizi uyarmak istiyorum bu konuda son aylar muz kaşar falan yiyin şu anda yiyin ama abartmadan çünkü bebek az gr alıyor son ayda kg olarak almay başlıyor bende öyle yaptık kg alan ben oldum 22 haftada 8 kg dikkat edin herşeyi normal yiyin hamur işi kesin pilav makarna falan kepekli ekmek yinede siz bilirsiniz tabiki😊
Esraevrn Muz yumurta süt bebeğe kilo aldırıyor ben geçen ay doktora gittiğimde bebeğim 685 gr bu ay yumurta süt ve muzu çok tükettim 1200 gr olmuş 30 haftalık hamileyim şuan
Sevilaylayyy Badem fındık ceviz Sadece muz değil büyün meyveler Süt ve süt ürünleri Salata yani kısacası yeşillikler Bunlar bebeğe güzel kilo aldırıyor 28+5te 1630 gramdık 😊 32de kontrolümüz var