Kızlar 2 gün önce gittiğim doktor daha cinsiyet oluşmamış demişti 14 haftalık gebeyim normal bir durum mu acaba tahminde bile bulunamadı göstermiyor değil oluşmamış diyor bende farklı bir hekime randevu aldım bugün bir değişiklik olabilir mi acaba bugün kontrolde belki doktor bey göremedi diye düşünüyorum çünkü oğlumu 12 haftada öğrendim ben

Melosum34 canım benim doktorumun bana söylediği cinsiyet 12.haftaya girerken tamamlanıyor değişme gibi durum söz konusu olmaz demişti devlet hastanesine gidiyorsan eğer cihazları eski olduğu için göremiyorlar ben özele gittiğimde 12.haftada öğrendim cinsiyeti

Melosum34 bende 17 haftada baska doktordan öğrendim küçük oldugu icin göremiyorlar erken soyleyip sonra yanilma payi oluyor genelde büyümesini bekleseniz acabalarla kalmazsınız

Annelikmghb 12.haftada başka bir doktora gittiğimde 2 haftaya netlik kazanır erken söyleyip kafanı karıştırmak istemem dedi 2 hafta sonra gittim başka bir doktor da oluşmamış dedi 18 .haftada belli olur dedi böyle böyle doğumda öğrenicem gibime geliyor artık 😂

Melosum34 arkadaslarimda 12 haftada öğrendi ama kesin degil demisti doktor kesin olarak 17 haftayi bekle demis henüz küçük oldukları ucin yanilma payi cok yüksek oluyormuş hersey gönlünce olsun canım hayırlı haberler alirsin insallah 🌺

Melosum34 sağlıklı olsun cinsiyet çok önemli değil ama insan merak ediyor işte acaba ne olacak diye