nergis97 merhaba sevgili anneler, çam sakura da cinsiyet öğrenenler var mı? kaçıncı haftada öğrendiniz? haftaya 16 haftalık olacağız.cinsiyet öğrenmek için randevu aldım ama acaba cinsiyeti söyler mi?
minigimherseyim_ nergis97 ben gittim o kadar egoist bi doktor denk geldi ki söylemedi bir Şahika bile uğraşmadı görmek için direk koydu yok görünmüyor dedi kalktı kilosuna bile bakmadı bebeğin
3_oglan_annesi nergis97 o haftalarda bnde öğrenmek için gttim ama başka cinsiyeti soleyip başka cinsiyet çıktı detaylida net öğrendim tam pozisyondaysa soler ama yanilabiliyor bazen doktrlar
Deletedmom_110 nergis97 13. Haftada gittiğimde bebeğim erkek olmasına rağmen tahminde bile bulunmadı 😂😂
nergis97 minigimherseyim_ adı neydi doktorun ona göre dikkat edelim randevu alırken 🤦🏼♀️ iyi doktorlar çıksın karşımıza inşallah
Deletedmom_110 nergis97 Evet devlet hastaneleri geneli bu şekilde bazen gerçekten özele gitmeye mecbur bırakıyorlar.ben cinsiyet partisi yapacağım için kesin net belli olması açısından 18. Haftaya kadar bekledim
Sara-571 Alper Türkoğlu vardı ben çok memnun kaldım özeldeki doktordan çok daha güzel ilginci benle 11 haftalıktı daha erken dedi bana