Annelikmghb Yildizyildizz iki hafta once ben yaptirdim koruyuculugu bitmis o yüzden doktor yaptirmami önerdi
Annelikmghb Yildizyildizz sağlık ocaginda kanda genel tarama yapılıyor onlar takip ediyor bence hemen gitmelisin
Burcuu_frt Yildizyildizz hepatit cinsel temasla bulaşan birşey çok eşlilik ten kaynaklanıyor hamileyken ilk defa duyuyorum bu aşının yapılması gerektiğini çevremde kimseye önermediler bende dahil rutinde olduğunu sanmıyorum neden önerdiğini sormadınız mı
Annelikmghb Yildizyildizz hayır ben doktorumla görüştüm aşı olmazsan dogunca bebegine zarari olacak dedi sonucta önemli bisey tetenozda yaptırıyoruz
Yildizyildizz Annelikmghb bazi kişilere sadece tetenoz yapıyorlar hepatit b aşısı olmayan çok gebeyken kafam.karisti
_mavii_ Yildizyildizz hiç bir sorun olmadı hatta sağlık ocağı panik yaptı biraz ama doktorum güvenle yaptırabileceğimi söyledi ve öyle de oldu
Annelikmghb Yildizyildizz herkez de aşısı var sadece koruyuculugu düşük olunca yaptiriyorsun eşimde evlenirken koruyuculugu bittigi icin yaptirmisti biz hamile oldugumuz icin bebegimiz o viruse bulassin istemeyiz
_mavii_ Burcuu_frt evet rutinde yapılmıyor, benim tahlillerde değerim yüksek çıktığı için yaptırmam gerekti
elif475475 Yildizyildizz bende de o aşı çıkmamıştı ama doktorum bana doğum sonrası yapılacak demişti. İlk gebeliğimde oldu bu hamileyken yaptırmamıştı