Zhrbjts Gaz sancısına ne iyi gelir birde gazın verdiği şiskinlik bebek hareketlerini hissetmemizi zorlaştırır mi
Mihrimer Zhrbjts bilmiyorum gaz şişkinliğinden mi ama özellikle çok şiddetli gaz sancılarım olduğunda bebeğin hareketlerini daha zor hissediyorum daha derinden geliyor. 28 haftalığım herhalde tek şikayet ettiğim konu akşam başlayan gaz sancıları😔 sade soda içince daha kolay atlatıyorum sanırım 2 gecedir bu şekilde oldu.
Emel5805 Zhrbjts inanın içtiğim Multivitamin bile şişkinlik yapıyor başından beri çözüm bulamadım gazz dersen aynı gaz çok olunca başlarda bulantida çok oluyordu az az yiyorum ben birde meyve çok severim ama yiyince daha çok şişkinlik oluyor malesef
Annelikmghb Zhrbjts yemeklerde kimyon ve hafif yuruyusler yap canim mide agrisindan benimde bebegim hareket ediyor ama karnım daha vol ağrıyor 20 haftaligim
Annelikmghb Mihrimer yemeklerinde kimyon kullan canım gazını rahat çıkartıyor bende öyle yapıyorum hafif yürüyüşlerde iyi geliyor bende migde agrisindan şikayetçiyim 3 gündür resmen migdemde taş var sanki ne yapsam gecmiyor yolu yarıladık bundan sonrasi daha zor gececek gibi Allah yardımcımız olsun saglikla alalim bebeklerimizi insallah 🤲
Pinarkorkmazer Bol bol su sade soda ve lifli gıdalar bolca yiyin katı yemeklerden ekmekten hamur işlerinden uzak durun gaz sancınız azalır zaman geçtikçe ama en önemlisi su ve lifli gıdalar pirinç yerine bulgur yiyin protein ve lifli gıdalardan beslenin
Mihrimer Annelikmghb ay Allah razı olsun deneyeceğim söylediklerinizi🥰 Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin kolaylaştırsın zorlaştırmasın🤲🏻