Dost12 Hanimlar merhabar bugün transferimin 9cu günü. Testlerin hepsi pozitif kanda verdim yarin cikcak insaAllah. Hafif kahve renginde akintim var. Suan da doktorda oturuyorum alt muayne sorun olurmu?
SevalElmas Dost12 merhaba hayırlı olsun öncelikle çok normal kahverengi akıntı benımde transferımın 9-10 gününde gelmişti alttan muayene etmişti benide doktorum sorun olmuyor
Gokyuzunde2 Dost12 alttan muayene sorun olmaz lekelenme çok normal kendine dikkat et ilk aylarda her adet döneminde sanki adet olucakmışsın gibi oluyo agrılar falan ama geçiyor hayırlı olsun bir tüp bebek annesi olarak zorlugunu çok ğyi bilirim çok sevindim
Dost12 SevalElmas ay allahim Allah razi olsun cok sagol bu cevabin icin hizir fibi yetistin suan Doktordayim bekliyorum ama tedirgindim. Transferimi Gerceklestiren doktorum Türkiyede Ben almanyada sordum ama daha cevap gelmedi senden geldi hemen😍🌹
Yamansaysegul SevalElmas Şuan benımde 9 Cu günüm betam 32 çıktı kahveli baya lekelenmem var regli ağrınızda olmuşmuşsunuz lekelenme döneminde acaba
Dost12 SevalElmas canimmm bakti Doktor eski kana benziyor muhtelemen kan sulandiricidandir dedi. Bugünde sadece coook acik Renkte sarimsiya döndü cok sükür…
Dost12 Yamansaysegul doktorunuz sonucu biliyormu? Suan kanama nasil oldu? Benim coook acik Renkte akinti var.
Yamansaysegul Dost12 bugün kahveli açık renk lekelenmem devam ediyor korkuyorumda regli ağrılarım var siiznde varmı agrınız
Dost12 Yamansaysegul benim dün baya yogundu simdi ise artik akinti kahve acik Renkte. Korkma eski kansir. Sana korkma diyorum ama kendim her tuvalete gittikce allahim nolur kanamam olmasin diyorum. Yani zor iste.
Dost12 Yamansaysegul benim dün vardi hafif sancilarim Magnezyum aldim rahatladim. Gögüs agrim var dün agrim olunca bende dedim aha tamam lekelenme basladi kesin adet Olcam. Ama cok sükür bugün yok