Krema Kalp atışı duyulduktan sonra yapılan TORCH ve diğer kan testlerin fiyatı nedir acaba bilenler var mı? Medikal Park Gebze hastanesine gideceğim haftaya ama telefonda bilgi vermiyorlar. Gidenler var mı acaba
fairytale_ Krema ben özele gidiyorum ama tahliller için devlete gıdıyorum her ay hem devlete hem özele gidiyorum tahlıllerden cok para ıstıyorlar çünkü
Canparee Krema merhaba bende medicalpark ta mine hanıma gidiyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz. Ben de yeni yaptırdım istediği tahlilleri dışarıda yaptırdım ben hastane de sadece 4 tahlil için 5 bin lira fiyat çıkardılar
KubraYksl1 Krema testler çok pahalı idi bende oraya gidiyorum. Biz devlette yaptırıyoruz doktorumuz da olur dedi. Fiyatı bize yanlış hatırlamıyorsam 10′dan fazla testti ve 12 bin TL istediler.
Krema Canparee ben de Mine hanıma gideceğim, önceki doğumumu da onda yapmıştım. Peki nerede yaptırdınız tahlilleri devlette mi ?
Krema Canparee ben aile hekimime sorduğumda hiç birini sağlık ocağında yapmıyoruz demişti.. çok teşekkür ederim ☺️ ben de devlete randevu aldım, tahlilleri orada yaptırıp kontrollere Mine hanıma giderim artık
Canparee Krema rica ederim ben çoğunu sağlık ocağında yaptırdım zaten mine hoca söylüyor sağlık ocağında yapılanları. Bu arada kaç haftalıksınız
Krema KubraYksl1 12bin gerçekten çokmuş. Devlete gideceğim artık testler için. Doğum ne kadar biliyor musunuz acaba ya da doğum paketi ?
KubraYksl1 Krema doğum paketi şuan 55.500 tl olması lazım yeni zam geldi. Biz alacaktık ama fiyatı çok geldi alamadık. Bende testler için devlete gidiyorum.
Krema KubraYksl1 testleri devlette yapınca paket almanın bir anlami olmuyor zaten. Ben de haftaya gidince doğum fiyatını öğreneyim ona göre hastane arayışlarına geçerim belki
KubraYksl1 Krema şöyle bir şey var doğum paketi alınca testlerde onun içinde oluyor. Ek olarak diyetisyen ve psikolog var. Baba içinde mini check up var.
Krema KubraYksl1 evet o yüzden dedim paket alacaksak testleri devlette yaptırmaya uğraşmayız zaten 😅 diyetisyen ve psikolog da tek seferlik diye biliyorum