Aleynaaal Kızlar ilk gebeliğim .40 . Haftamdayım Sabahtan beri ara ara suyum geliyo tutamıyorum ama ağrı kasılmam yok sanki bebiş yukarı toplanmıs gibi hissediyorum birde . Sizce doğum başlamıs mı
Nur2405 Aleynaaal suyun geliyorsa doğum başlıyordur bi hastaneye git bence. Bebek susuz da kalabilir ihmal etme. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini🥺🌸
Kara22 Aleynaaal suyun geliyorsa beklemeden hastaneye git su azaldıkça bebek enfeksiyon almaya açık hale geliyo
ShahestePayidar2198 Kızlar benim de suyum nişanım gelmedi ama sancım var 3 gündür çekiyorum gece uykumdan uyandırıyor 2 kez gittim geri yolladılar açılman yok diye ilk çocuğum olduğu için deneyimim yok şaşkın ördek gibiyim 🙄lütfen bişeyler söyleyin 😣
Aysegul182 ShahestePayidar2198 Suyunuz gelmediyse ve bebek hareketlerinde sorun yoksa endişelenmeyin.Hareketleri takip ederek sancınızın sıklaşmasını bekleyebilirsiniz.Ama suyunuz gelirse beklemeden hastaneye geçin mutlaka
Alpsmommm Aleynaaal doğum başlamış olabilir benim suyum azalmış anlamadım geçen hafta salı kontrole gittim o zaman suyum azaldığı için yatış verdiler sonrasında suyum kendiliğinden geldi ve bebek doğdu bence bekleme ve git haftanda büyük zaten