Zeynep966 Arkadaşim hamile 1 aylık Alttan muane ile kese görmek istemiş ama burada 3 5 kişiden görmüştüm allatn muane düşüge sebep olabiliyor diye bende biraz bekle öyle gör keseyi karnından dedim ama yine de sormak istedim size
melektb Zeynep966 2 kere alttan bakıldı bende de bir sıkıntı yaşamadım. Sonucta eşinle de birlikte oluyorsun küçücük bir cihaz ileri itmiyorlar ya
lidyamom Zeynep966 hayır öyle bişey yok benim bebeğim karın ultrasonda görünmemişti erken olduğu için alttan baktık orda göründü kese, çok şükür çocuğum kucağımda suan düşük tehlikesi falan da yaşamadım hamilelikte, sağlıklı bebeğe hiç bişey olmaz rahat olun
Aerithma Zeynep966 öyle bir şey yok. Doktorlar da söylüyor vajinal muayenenin hiç bir zararı yok. Bende bebeğimi ilk vajinal muayene ile gördüm.
Melisa2907 Zeynep966 bende bebeğimi ilk olarak vajinal muayene ile gördüm, sonrasında tekrar göremediğimiz için rahim yapıma bağlı olarak tekrar alttan muayene oldum. Herhangi bir sorun yaşamadım çok şükür.🫶🏻
Birbebekannesi01 5+5 haftalikken kalp atışına bakmak için vajinal usg yaptılar benimde endişem olmuştu ama şükür bisey olmadı.
Birbebekannesi01 Zeynep966 çoğu gebe gibi alttan bakıldığında keseye zarar verecek endişesi oluşmuştu bende de
elif475475 Zeynep966 bebek sağlıklıysa alttan üstten ne yaparsanız yapın düşmez. Benim ilkinde karnımdan baktılar düşük oldu. İkincisi bir düşük varsa direk alttan bakıyor ve ilk iki ayda bana en az 4 kez alttan bakılıyor. Çocuk şu anda 3 yaşa girecek ve birçok çocuktan daha sağlıklı hasta falan olmaz 😁 bu üçüncü hamileliğim bunda da 4 karedir alttan bakıldı ve şimdi 14 haftalık gayet sağlıklı ilerliyor 🙃
minnosbirkiz Zeynep966 hiç bişey olmuyor bence, kalp atışını duyana kadar defalarca alttan muayene oldum 😁 ve farkında olmadan birliktelik yaşayan bir sürü insan var, Allahın izniyle bişeycik olmaz
myangelson Zeynep966 sağlıklı bebek düşmez vajinal muayene ile. 5+5 TE vajinal muayene oldum lekelenme vs hiçbir şey yaşamadım şuan 9+6
ruveyda_34 Zeynep966 5+4 alttan muayene ile bebeğin kalp atışını duydukk bir sorun olmadı çok şükür 20+1 deyım
glycnkrt Zeynep966 3 kere baktırdım. bi sorun yaşamadım. kiloluyum diye alttan muayene yaptı. 12. haftada bile baktı sonrasında karnımdan bakmaya devam etti. şuan 20 haftalık oldum
BebekHrcn Zeynep966 normalde düşüp en sebep olan birşey değil alttan bakmak ama evet çok nadir de olsa olabiliyor bana stajye bakmıştı ve yaptığı bir hata sonucu çocuğumu kaybettim üstelik 15 haftalık hastaneye dava açıldı özel hastaneydi benim gibi mağdurlarla beraber toplu dava sonucu hastane kapatıldı bence güvenilir bir doktora baktırın tek tavsiyem bu bende travma olduğu için bir daha hiç aşktan baktırmadım iki evladım var üçüncüsü yolda hiç birinde doğuma kadar alttan baktırmadım fobim oldu resmen 🥺
Rabiamina Zeynep966 ben alttan muayene istemedim. Birkaç hafta beklesin görür zaten acele etmesine gerek yok. Bazı kişiler kendisini kasıyor. Ben yaptırmayacağımı düşündüğüm için yaptırmadım. Her doktor zaten alttan muayene istemiyor
Mervecimmm Zeynep966 ben de 5. Haftada keseyi görüp bebeği görmemiştim doktor alttan muayene için 8. Haftayı bekleyelim dedi. Bence de normal olanı o hemen kese de bebek de görünmeyebilir 8. Haftayı beklemesini boşuna kendini sıkıntıya sokmamasını tavsiye ederim