Caglacolak5237 Cansu-2600 iyiyim post okumayı çok seviyorum ama bazı postlar beni aşırı strese sokuyor. Durduk yere geriliyorum 😂
Tlyysf Cansu-2600 instagram kapanınca bi başladım buraya baya eğlenceli geldi güzelmiş bende burda vakit geçirmeyi çol seviyorum. Hamilelik güzel gidiyor 2. Gebelik 3 yaşında bi oğlum var doğuma 33 gün kaldı 36. Haftanın içindeyim ve bebek döndümü dönmedimi bilmiyorum 2 defa acile gittik oradakiler dönmüş diyor dün özele gittik ordaki de dönmüş dedi takibinde olduğum doktor dönmemiş diyor pozisyon aynı hissediyorum kaburgamın altında sertlik var dün özeldeki poposu dedi ve göbeğimin altından yam yüzünü yakaladı ultrasonda haftaya çarşamba kendi doktoruma takibim var bakalım ne diyecek şu anda dönme meselesi tam bir muamma oldu 😂😂😂
Cansu-2600 Caglacolak5237 Bende çok seviyorum valla Instagram’da YouTubedan çok burda zaman geciriyorum 😁 Seni strese sokacak şeyleri hiç okuma hiç gereği yok gel biz burda goygoy lak lak yaparız. 😁😁 Bizim stresimiz bize yetiyor zaten ekstra streslenmeye gerek yok 😁
Cansu-2600 Tlyysf Oooo Allah bağışlasın ikinci bebeğinizde sağlicakla kucaklayin inşallah 💕 çok az kalmış ya darısı benim ve bütün bekleyen annelerin başına inşallah varmı tavsiyeleriniz ilk benim 😁
RedFlower Cansu-2600 hamile değilim yeni doğum yaptım ama burdan çıkamıyorum hala 😄bebekle uğraşıyorum zor gidiyo 😊
Cansu-2600 RedFlower Ayyy darısı bizim başımıza inşallah güzel burası ya sevdim bende ilk beneginizmi ?
Booksandcats 35+0 olduk bugün 🥳 garip bir şekilde 2 gündür çok enerjiğim inşallah böyle devam ederiz 🙈 ben de sürekli forumu takip ediyorum seviyorum burdaki arkadaşlıklarımı 🥰
Cansu-2600 Booksandcats Ohh ohhh maşallah aman nazarlara dikkat hep böyle enerjik ve iyi hissedin inşallah 🌸 Evet ya bazen bı bakiyorum sanki yıllardır konuşuyor gibi hissediyorum çok değişik yani normald ecok soğuk bı insanım ama burda kırdım galiba o huyumu
kardelengurler7 Cansu-2600 30+6 olduk iyice ağırlaştım artik akşama kadar yatıyorum desem yeridir bir temizlik bir yemek o kadar gezmeyi unuttum resmen sıcaklarda 🥲
Cansu-2600 kardelengurler7 Aynıyız günü gününe ay benim yerimede yat ya boşver hava sıcak zaten son 15 günüm kaldı benimde işi birakmaya
Duyguerbasbozkaya Bende 19+3 teyim onumuzdeki haftalarda detaylı usg var sabırsızlıkla bekliyorum yaşadığım yerde perinatolog olmadığından doktorum esenyurt ve Bakırköy’de ki iki doktoru önerdi, burada olmayı okumayi seviyorum ama bazı şeyler herkes olduğu gibi beni de korkutuyor 😌
Cansu-2600 Duyguerbasbozkaya Sana tavsiyem erken gitme tamamen bütün organlarını gorebilmesi için 23-24 haftayı bekle derim ama yinede sen bilirsin 🌸 Kötü şeyleri hiç okumadan gec şuan bizim motiveye iyiliğe ihtiyacımız var
ayseheyecanli Selam , Aysolin o zaman hoşgeldinnn🌸🌸 nasıl gidiyor süreç ? İçinde hareket hissediyor musun ? 😇 ben hala hissedemiyorum ya da anlamıyorum🫠
Burcu-2634 Cansu-2600 2. Hamileliğim bugün tam 30 haftalık olduk çok şükür doğuma kaldı 56 gün sezeryan olucak plesanta aşağıda olduğu için hareketleri canımı baya yakıyor hıçkırığını bile vajinada tam hissediyorum kızımı kardeşe alıştırmaya çalışıyorum karnında öpüyo seviyo yatıyo ama doğunca ne olur Allah bilir doğsun hayırlısıyla kucağıma alıp koklamak istiyorum ama daha çok zaman var gibi geliyo 🙂
Cansu-2600 Burcu-2634 Az kalmış ya öyle düşünmeyin sağlıkla sihhatle kucağınıza alın inşallah. İlki kız ikincisinin cinsiyeti ne 🥰 Bide doğum şekli ne zaman belli oluyor?
LinamAsyam Cansu-2600 duygu durum bozukluğu yaşıyorum ben arkadaşım. Çalışan biriydim öğretmen olarak şimdi okullar açılacak evdeyim ne yapacağım felan diye üzülüyorum etraftakiler bebek gelecek zamanın kalmayacak düşünmeye diyor ama ben ara vermeden 6 yıl çalıştım ve çok bağlanmışım işime. Bebek gelecegı için cok hevesliyim sacma sapan lohusalık hallerine giris yaptım ahahd takıntılı deli gibi davrandığım zamanlar oluyor. Sizler nasılsınız nasıl gidiyor ? Annelik hissi geldi mi ?
Cansu-2600 LinamAsyam Bence bunpaikolojiden elimden geldiğince hasarsız ve çabuk çıkmaya calis. Ben 10 senedir tam gaz ara vermeden çalıştım halada çalışıyorum Allah nasip kısmet ederse Ekim’de oglumu kucağıma alıcam ve bu ayın sonunda tamamen iş hayatım bitecek çünkü çocuğuma bakicak kimse yok tani her anne gibi bende kendim evladima bakmak istiyorum ama hayat şartları illa bı sorgulatiyo insanı. Evlendiğim ilk zaman asla çocuk bakamam yapamam olmaz ben istemiyorum kafasindaydim bir kayıp yaşayınca dahada çok istedim çocuk olsun diye ama hala nasıl yaparım düşüncesiyle kendimi korkuyutorum çünkü başına buyruk insanım bütün hayayim biticekmis gibi hissediyorum bazen. Biz çok güçlü kadınlarız bu düşüncelerin üstesinden de geliriz bence seninde kafandaki düşünceler yolunu birakicak kendini salma bu süreçte. 30+6 haftalığız biz biraz zorlanmaya başladım ama idare ediyorum annelik hissi gelmedi sanki ya ne zaman kucağıma alırsam o zaman gelecek gibi sanki şuan yok malesef 😏
Tlyysf Cansu-2600 ikinciyi yapma 😂😂😂 Valla ilk gebelik hiç yanımda kalan anne kardeş eş dost olmadı kendim buldum yolunu Allah o gücü veriyor gerçekten annelik öğretmeyle değilde zaten kadında o annelik iç güdüsü var bebekle ortaya çıkıyor Sen ve bebeğin kendi hikayenizi yazacaksınız 🥰
kardelengurler7 Cansu-2600 az kalmış az daha sabır sonra bol bol dinlennnn evet bakalım önce hangimiz dogurcak🫣🤣