servansmom erkek bebek isim önerileri alabilir miyim hep kız hayali kurduğumdan kız ismi hazırdı ama şu an bir erkek ismine ihtiyacımız var 😂
Asyaaygunkaraman servansmom bende surda bekliyim kızım var Göknur Hira oğlum olacak 25 haftalık olduk ama isimsiz hala benim aklıma gelen isimler Melih Göktuğ Gökmen Ömer karan yekta
Cansu-2600 servansmom Biz Ömer belirledik oğlumuzun ismini 🩵 Ama listemde olan diğer isimleride yazıyım Ali, yunus, Eymen, yiğit, efe, bora, Aras, Alp
Cansu-2600 Asyaaygunkaraman Ömer ömer ömer 🩵🩵🩵 biz ömer ismini vericez oğlumuza bence çok güzel bir isim düşüncelerinizin arasında gördüğüme sevindim çünkü etraftan çok olumsuz yorum aldım eski isim diye
HBetul Cansu-2600 kp ismi olmasaydı bende ööer koymak isterdim çok şükür sağ kendi koymak garip geliyor cocuga seslenirken falan yanında garip gelir ama çok güzel bir isim
Asyaaygunkaraman Cansu-2600 benimde dedemin adı çok beğeniyor Ömer ismini ama eşim yok diyor ikna etsem Ömer koyarım da inat ediyor Gökmen olsun goknura uygun olsun diye 😁
sulenaz Bende aynı durumdaydım aslında isim belliydi ama eşim dedsininde adı olsun dediği için yanına uygun bir isim bulmakta zorlandım bi sabah aklımda berke ismiyle uyandım içime doğdu sanki Hasan berke olucak inşAllah hepimiz sağlıkla kucaklayalım yavrularımız
Cansu-2600 HBetul Ay yok yok o zaman hiç gereği yok yani ben hiç sevmem kayınpederimi o yüzden size başka isim örneği verebiliriz 😁
58Vildan Erkek çocuga isim bularak geçiricem ömrümü sanırım 😂🫢 Tahir hoşuma gidiyor bu sıralar Mert olur diyor eşim de bakalım ne olacak 😂 bir oğlum Metehan diğeri Kerem Ali
kedilibebeli servansmom Aynı durumdayız kıza ismimiz hazırdı erkek dediler kaldık 😅 Giray Alp Bilgehan Alptuğ Kağan Edis Kuzey
fairytale_ servansmom benimde bebğimm erkek🥹Musa Kerim koymayı düşünüyoruz eşimin ölmüş babasının ismi🥰