Merymery2233 Sezaryene az sonra gireceğim. Çok korkuyorum bana dualarınızda yer verir misiniz? Bende bol bol size dua edeceğim. Günlerdir çektiğim ağrı acı bu gün bitticek inşallah minik kızıma kavuşmak için hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum.Gece boyu rüyamda gül topladım. Başıma ne gelecek bilmiyorum ama inşallah size pozitif bir doğum hikayesi ile tekrar merhaba derim. Hepiniz Allah’a emanet olun.
Yayuze Merymery2233 Kalbinizi ferah tutun Rabbim yardımcınız olsun sağ sağlim yavrunuzla birlikte çıkın inşallah 🫂🤲🏻
Asyaaygunkaraman Merymery2233 bir avazda kurtulun inşallah rabbim sizi evlatlarıniza bağışlasın güzel haberlerinizi bekliyoruz sağ saglim gelsin bebiş ☺️
Nuib Merymery2233 Allah’ım yardimciniz olsun bende üç ay sonra 4. Sezeryanim olacak rabbim yardımcımız olsun
Eylul41 Merymery2233 merhaba nasil gecti acaba bende olacagimda cok korkuyorum bir bebegimi kaybetgigim icin kardeş istedim kizima surekli erken gebelik gecirdim korkuyorum suan nasil gectu sureciniz
Eylul41 Nuib merhaba 3. Sezaryan nasil oluyor acaba cokmu zorlu bende cok korkuyorum 3. Olacak bir bebegimi kaybettik erken dogum sebebi ile bu yuzden kardeş istedik
Nuib Eylul41 ya benimki zordu sezeryandan sonraki sürecim ama yapışıklık vardı varis var o yüzden oldu bence araları yakin bide benimkilerin şimdi dördüncü doğacak Kasım’da işte bakalım Allah yardımcımız olsun bunyemiz farklı herkesin