Tugbayrakdar prens_prenses_annesi Yanlış anlamazsınız bisey sorucam ne zaman ekran göstermeye başladınız küçük aylarda maruz kalan çocukların konuşma geriliği yaşadığını duymustum
prens_prenses_annesi Sareleoeosl e yasinda anne baba suya uu diyo inek sesi kopek sesi gel yes no diyo evet hayir yerine iyi geceler diyo tabi isine geldinde soyluyo
Semanur_AkMo prens_prenses_annesi ağzına serçe gagası değdirin öyle yapan biliyorum etkisi de oldu çok az değse dudaklarına yeter bence😂
ASE6154 prens_prenses_annesi dil terapisti şehir hastanelerinde de var onların ücretli olduğunu sanmıyorum bir araştırın isterseniz, ayrıca konuşma geriliği nasıl bir risk olabilir ki ileride kimse sen geç konuşmuşsun işe almayız demez çocuğu herhalde.
neslsah-1 3 ay bende yatarak geçirdim hatta 4 ay sonrasında düzene girdi bebekte bebeğin eşide aşağıdaydı leke gelmişti yoğun olmasada progestan kullandım gece gündüz anca düzene girdi sabır istiyo biraz yani
prens_prenses_annesi yokusbebek raporun ilerde onune cikip hayatini etkilememesini istedigim icinmi ben kötuuu anneyimmmmmmmm kötuuuuuu olayimmmmm !!!!!!!! Sinirliyim gercekten agzimi acmak bile istemiyorum lutfen postuma yorum yapmayin EN İYİİİ ANNEEEE
yokusbebek prens_prenses_annesi Okumuş, öğretmen olmuş biri olarak bunları emin olun sizden daha iyi biliyorum. Ki yukarıdaki öğretmenimiz de aynı şeyi söylemiş. Karar sizin, çocuk sizin.. Pişmanlikta sizin olacak. Ben çocuğa üzülüyorum, size değil.
Kayaakk prens_prenses_annesi bu rapor nasıl zorluk getiriyor ben bilmiyorum da ondan sordum hiç böyle olay duymamıştım bir yakınımda oldu çok geç konuştu ama valla okuttular çocugu ne yalan söyliyim çocuk sonra açıldı annesi de çok Kur’anla haşır neşir tek söyleyeniliceğim bu allah şifa versin inşallah
Sareleoeosl prens_prenses_annesi anlamadim kaç yaşında benim oğlum yaşında 18 Mayıs doğumlu gün alıyor 4 yaş olmasına anne gel tamam geliyorum al ver hayir evet baba nerde açım gibi gibi kelimeler kuruyor herkes işte konuşamıyor diye değişik bakıyor ama normal bence her çocuk farklı bende 4 buçuk yaşımda konuşşmuşum
ASE6154 prens_prenses_annesi size en yakın şehir hastanesine bakın olduğunu bildiğim için söyledim zaten
neslsah-1 prens_prenses_annesi telefonun azizliği başka posta yazdığımı bu postta paylaşmış bende diyorm yorumum neden düşmedi meğer kafayı ymş dnndndn
prens_prenses_annesi Kayaakk iste bende oyuzden hoca sordum iyi gelir ona diye cnku her hocaya inanilmiyo cogu para tuzagi dine inanip duanin vs iyi geldini bilmek kotu biseymi burdakiler yok hocaya gdip kolayina kacmak istiyo yok 2. Cocugu niye yaptin
BeyzaGnes12 prens_prenses_annesi size ilk önerim ekranı tamamen sıfıra indirmeniz.. sonra sık sık sürekli konuşmanız sohbet etmeniz kek yapmak, kurabiye yapmak birlikte hamur oynarken renkler nesneleri konuşmak… Ve sık sık parka çıkarmak yavaş yavaş açılır inşallah
Kayaakk prens_prenses_annesi cami hocalarını tavsiye ederim eğer olmazsa her mahallede kuran okuyan mutlaka kadın toplulukları oluyor genelde teyzeler toplanıyor ama sizin orda çok olmayabilir cami hocaları en iyileri dir