Anneolmak543 Merhaba kızlar tazelenen kana göre cinsiyet tahmini var merak ediyorum tutuyormu çevremdeki kişilere ve kendime yaptım tuttu deneyen varmı.?
dhbetul Anneolmak543 benim tazelenen kan, alyans testi nub ramzi bütün testler teoriler tuttu sadece Çin takvimi tutmadı. Kızım oldu 🥰
Anneolmak543 kubrabayraktarr buda cin ve Rus takvimi gibi bisey demekki tutan kişilerde tamamen tesadüf 😅
Anneolmak543 Beyazmelekkk googleden tazelenen kana göre cinsiyet yazdığınız zamana çıkıyor isterseniz ben yapıyım size baba ve anne doğum tarihi bide hamile kalınan ay gün yıl
Anneolmak543 emnolgn benim de 3 oğlum var hepsinin hamile kaldığım aylarını girdim ve tutuyor çevrem de de 3 kişiye denedim onlarında doğmuş çocukları tuttu hatta Bi arkadaşımın 2 çocuğu vefat etmişti biri 5 aylık diğeri 4 aylık ikisininde cinsiyeti tutuyor
Anneolmak543 Hasret3449 googleden tazelenen kana göre cinsiyet yazdığınız zamana çıkıyor isterseniz ben yapıyım size baba ve anne doğum tarihi bide hamile kalınan ay gün yıl
sulenaz Çin takvimine göre bende tuttu internetten Çin takvimi cinsiyet belirleme siteleri var ordan bakabilirsin istersen