Mv00 guclubebek35 onu hiç soramadım hemşireye yada doktora ama zararlı olsa söylerlerdi herhalde çünkü sürekli serum takılı ve mecburen emziriyosun o şekilde . Emzirdikçe geliyo yavaş yavaş süt sezeryan gelmez diye bi şeye inanmayın hiç
Mv00 Evremanne benim platin var kalçamda normal Doğum yasak o yüzden oldum ama normal imkanınız varsa kesinlikle normal yapın derim tabiki
Semaburak Mv00 hastahaneye geldiğimde haberini aldım bugün ☺️ Hayırlı olsun inşallah hemen toplanırsınız bebeğe 4 kilo demişler ultrasonda sanırım doğunca yarım kilo farketti falan diye söyledi sekreter değişiyo kiloları diye konuşuyorduk sizi örnek verdi oda
Mv00 Semaburak evet bayağı fark etti kilosu . Hastaneden memnun kaldım evet . Çocuk doktoru da gün içinde hep geldi
Semaburak Mv00 ilgileri bilgileri nasıl memnun kaldınız mı hastahaneden, çocuk doktoru muayene etti mi hemen bebişi
Mervengin34 Mv00 sezeryan sonrasi yatma kallma cok zor oluyor mu. Yer uataginda yatmak cok sikinti olur mu
tgbtmzl Bende çarşamba Sezeryana giricem allah kısmet ederse ama spinal olucam acayip korkuyorum napicagimi şaşırdım şimdiden uykularim kaçtı