Arsell Kızlar bebeğim 18 günlük. Kilo alımı vs güzel. Ama sürekli emiyor, süt de geliyor , yani doyuyor eminim. Mama vermek istemiyorum. Ama gerçekten sürekli memede .. bu durum normal mi yoksa arada bı mama desteği mi vermeliyim 🙄
2mnnosanne123 Arsell kilo alımı güzelse vermene gerek yok bence rahat ol 1 ay kontrlnde doktrunad sorarsın için rahat etsin diye
Arsell 2mnnosanne123 Kara22 elif475475 Teşekkürler kızlar. Aslında biliyorum normal ama etrafımdakiler beni sürekli böyle yaka ignemle görünce en azından bı öğün ver de sen rahat et bikac saat diyorlar. Kafamı karıştırıyorlar
elif475475 Arsell ya ben oğlumu o şekilde 3 ay büyüttüm. Sonra isteseniz de kucağa alamıyorsunuz. Benim oğlumun o yüzden ayrılma kaygısı hiç yok. Siz bebeğinize o güveni şimdi verirseniz ilerde de size yapışmaz. O yüzden şimdi ihtiyacı olan bol bol sizin kokunuz başkalarını dinlemeyin illa birine verecekseniz babasının yaka iğnesi olabilir
Arsell elif475475 haklısınız ben de öyle düşünüyorum nasılsa evdeyim diye sürekli bende olması beni rahatsız etmio aksine mutlu oluyorum zaten🤭 ki zaten anne müsait ve halinden memnunken bebekle başkasının ilgilenmesini hiç sevmiyorum ben