Niloyaaaaa Hanniballl bende multivitamin kullanıyorum evet içerisinde magnezyum var ama yeterli miktarda değil o yüzden doktorum ekstra magnezyum yazdı hatta şuan 35+5 iz günde 2 taneye çıkardı 2 haftadır öyle içiyorum yoksa kramplar mahvediyor acı içinde uyanıyordum
Hanniballl Rumeysahin multi vitamin kullanıyorum doktorun önerdigi icerisinde magnezyumda var.. pregnom max diye bir takviye yetmiyor mu acaba bebekle bana 🙈 fix haftada bir kac gun sabah bacagimi kaptiriyorum sonra kivrana kivrana toparliyorum ama hemende gecmiyor agrisi 😅 sabah uykumdayken gerinmeye gelmiyor bacak gidiyor
Hanniballl Ece5454 yarın doktora gidecegim ozaman danışacağım ama çözüm olur mu bilmiyorum 😅 sabah biraz uykumda gerinsem bacak birden gidiyor panik panik bacagimi duzeltmeye calisiyorum sonra
Hanniballl Ece5454 gecmis olsun su yasima kadar kramp yasamadigim icin galiba garip geliyor sanki saldiriya ugruyorum 😄🙈
denizleo09 Aynı ben 🥹 gireceği yeri de hemen farkediyorum ama iş işten geçmiş oluyor hep de aynı yerden giriyor bütün gün acısını çekiyorum
Hanniballl denizleo09 aynen uyanma uyku arasi bacagimi gererken birden duzelmeye calisiyorum ama duzelmiyor kas oyle kaliyor sonra ovala ovala rahatlat rahatlat bir surede agrisi oluyor topal hissediyorum 🙈😅
Galiba Magnezyum kullanınca geciyo canım ben ocean marka suda eriyeni kulkaniyorum karın sertlesmemede iyi geldi doktorum onu önerdi bı kaç günde çat diye kesildi ama iki gün icmeyim hemen yokluyo kramplar
Hanniballl Galiba yarin bi doktora danisayim takviyemdeki magnezyum yetmiyor olabilir bu son iki haftadir oluyordu sıklasmaya basladi 🌸
denizleo09 Hanniballl benimde öyle. Doktor bi magnezyum verdi ama benim çoğu ilaca alerjim var o takviye de beni tıkadı dunyaninda parasını verdim,yarın randevum var suya karıştırıp içilenleri soracağım
Galiba Hanniballl muhtemelen çünkü günlük ihtiyaç gebelikte 350 mg multivitaminlerde oran çok olmuyo malesef beslenmeyle de günlük karşılanması pek olası değil
Hanniballl Niloyaaaaa bakalim dr ne önerecek ona gore bir adim atacagim daha önümde 19-20hafta var bu sekilde olmaz 🤗
Niloyaaaaa Hanniballl evet doktorunuza göre adım atarsınız daha varmış sizin gerçekten ilerleyen süreçte daha da zorlanırsınız bebeğin ihtiyaçları daha da artıyor çünkü ☺️