babyiscoming_ Kızlar ne kadara yaptırdınız? Bir de özel sağlık sigortası karşılamıyormuş sanırım ikili testi doğru mu?
beyzanururey babyiscoming_ canım benim gebelik sigortam var benim sigorta ikili testi karşıladı karşılamasaydı da fiyatını sormuştuk 850 tl gibi bir şey dediler
Ayaz_Aybars_mom Kara22 hangi hastane cnm sanki çorludasin diye biliyorum postlardan seni ben yanlismi hatirladim.bilmiyorum ama
babyiscoming_ beyzanururey canım benimde var anadolu tamamlayıcı sağlık sigortası doğum teminatlı acaba karşılar mı bilmiyorum. Bir kişi bana 4-5 bin civarı demişti kafam karıştı o yüzden bir de yeni mi yaptırdın ne kadar zaman geçti üzerinden ben yarın yaptıracağım inşallah
Ayaz_Aybars_mom Kara22 fiyat bilgin varmi hastaneler hakkinda canim bnde haftaya giricem 2 liye 13.haftam
babyiscoming_ Nura1997 ya aslında bende istanbulda 4-5 bin diye duydum o yüzden bir soruşturayım dedim
babyiscoming_ esraagk aa anadolu sigorta karşılıyor mu. Geçen hastanede denk geldiğim bir hamile karşılamıyor benden 4-5 bin civarı ücret istediler dedi o yüzden bi araştırayım dedim
babyiscoming_ beyzanururey esraagk Kızlar takipli olduğum hastaneyi arayıp sordum perinatoloji doktoru yapıyormuş ikili testi o yüzden 4 bin ₺ fiyat verdi perinatoloji olduğu için özel sağlık sigortası karşılamıyormuş. Yani kadın doğum uzmanı isteseydi testi ücretsiz olacaktı. O yüzden ikili test için farklı bir hastaneye gideceğim
beyzanururey babyiscoming_ canım ben 13 hafta önce yaptırdım canım benimki direk gebelik sigortası inşallah seninki de karşılar
babyiscoming_ beyzanururey inşallah canım ya bende dedim o kadar 5 bin civarı tutacaksa direkt 5 daha ekler fetal yaptırırız garanti sonuç olur en azından kafam karıştı biraz o yüzden. Bir de sonuç hemen çıkıyor mu nasıl oluyor