ayse5487 Kızlar hamilelikte hangi zikirleri çekiyorsunuz ve ne için olduklarını yazar mısınız sayısını vs.? Burda belki benim gibi faydalanmak isteyen olur. 🌸
Muallime15 ayse5487 nette gebelikte okunan Esmalar yazınca hafta hafta hangi Esmanın okunacağı da yazıyor
mucizemgelsin61 ayse5487 El mübdi celle celaluhu günde 100 kere çekmeye çalışıyorum diyelim korkan endişelenen hamileler için gönül ferahlatıyormuş Ömer döngeloğlunun videosunu izlemiştim
ayse5487 mucizemgelsin61 ben de çok korkuyorum bişey olacak diye iki tane kaybım var benim yüreğim ağzımda hep dua ediyorum 🤲🏻
Minikkus1234 El musavvir zikrini ve bol bol salavat getirin. Rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻
mucizemgelsin61 ayse5487 Aynı şekilde cnm bende öyleyim pazartesi randevum var ama içimdede bi korku var acaba bişeymi oldu diye düşünmekten alamıyorum kendimi
ayse5487 mucizemgelsin61 çarşamba günü de benim var ikili tarama olacak endişeyle bekliyorum bir yandan yaşıyor mu iyimi diye bir yandan sonuç ne olur diye Allah yardım etsin hepimize 🤲🏻
mucizemgelsin61 ayse5487 Hımm bende önceki gittiğimde yaptırmıştım sonuçları çıkmış onlar için gidiyorum bakalım pazartesi büyük gün benim için cinsiyetide belli olmuştur artık umarım ikiside iyidir sağlıklıdır canım