Ayın 8 inde baş ağrısı ve kusmayla hastahaneye gittik ultrasona verildi bebeğin gelişiminin 3 hafta geriden geldiğini söylediler almaları gerektiğini söylediler yatış yaptılar. Bu arada çam sakuraya gittik neyse kan ve idrar tahlili çıktıktan sonra doğumhaneye alındım. Suni sancı ve fitil verdiler gece 4 gibi cumartesi sabah saat 9.40 a kadar açılma takibi ve nst takibi yaptılar. Saat 9.50 deki vizite gelen doktorlar fitilin düştüğünü açılmanın yeterli düzeyde olmadığını söylediler acil sezeryana alındım. Sezeryandaki doktorlarımın hepsi çok iyiydi özellikle anestezi doktorum mükemmel davrandı Allah hepsinden razı olsun tüm vücut anesteziyle 1 saat sonunda doğumdan çıktım kızımı sağlıkla kucağıma aldım. Sadece hemşireler çok ilgisiz servis katında bebekle de anneyle de ilgilenmiyorlar sürekli kan aldılar çocuğumdan ellerini mosmor yaptılar sütüm gelmemesine rağmen mama vermediler bebek sabaha kadar ağladı. Her şeye rağmen binlerce kez şükürler olsun şimdi evimizde 5 günlüğüz Allah bekleyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah biraz uzun oldu kusura bakmayın😂🩷🧿