Roj-Arsln Benim üçüncü gebeliğim olacak inşallah 30 yaşındayım ve kordonlarımı bağlamak istiyorum be korkuyorum da aslında bağlayana varmı ?
Gulll00 Roj-Arsln 29 yasindayim. 10 gun sonra 2.sezeryanimi olacagim. Kordonlari baglatacagiz. Dr ile konustuk. Bnde cok korkuyorum. Ozel de
Nuib Roj-Arsln 30 yaşındayım 4. Sezeryanim olacak mecbur baglayacaklar varislerim var içimde yapışıklık var yani skntili mecburen bağlanacak
Roj-Arsln Gulll00 zaten sezeryan olduğum zaman bağlıyorlar birleyen hissetmiyoruz ağrı olmayacak yani zaten sezeyim acısını çekecz bende Genesis hastanesınde olacam
Roj-Arsln Tubadefne2019 evet çok günah ama böyle de sürkli onlara çocuk doğaramayız ki ALLAH affetsın
Burcuuu45 Tubadefne2019 evet gunah ama mecburum çünkü koruma yöntemleri bende işe yaramadı kist gittikten sonra hangi yöntemi yaparsam yapayım hamile kaldim esimde bende cok kararsız haldeyiz ama başka çarem yok
Af00 Roj-Arsln bağlatma ya daha yaşın genç koldan takılan implanttan taktır ilerleten zamanlarda bağlat bence
Roj-Arsln Af00 eşim çocuk istemiyor zaten o istiyor bağlanmamı bende istiyorum artık bi de zaten sezaryen olacam neden iki iş yapayım ki kendime bir kere de yapacam inşallah
Anneoluyorumm00 Ayliz010 MaşALLAH canım nasıl 25 kadar 5 çocuk oldu korunarak mi hamile kaldın yoksa isteyerek mi
Melekabdullah Roj-Arsln yok bi agri olmadi suan adetim duzensiz ondan mi bilmiyorum 18subatta yaptim dogum