gktgmom Kızlar az önce lavaboya kalktım üç dört damla su gibi sıvı aktı bacaklarımdan ilk defa böyle bir şey oldu tuvaletimde vardı ama afedersiniz idrar olduğunu düşünmüyorum su nasıl gelir ağrım sancımda yok şu an ne olduğunu anlamadım
Leylaaa_46 gktgmom kaç haftalıksınız ? Su bacaklarinizi ıslatır . Sürekli gelir bu gün geldi yarın gelmedi olmaz . Haftanız erkense acile gidin riskli durum . Doğum yakınsa doğumunuz başlamış bir anda suyunuz boşanbilir korkmayın doktorunuzla görüşün
Sariilayda16 gktgmom pazar gecesi aynısını yaşadım koltuktan kalkınca bir anda boşaldı su sanki biraz bekledik ağrı sancı yok doktoru aradık hastane gidin bir bakalım dedi gittik su değilmiş büyük ihtimalle benimde çok cişim birikmişti bir anda kalkınca anlayamadım çişimi tutamadım hem alttan muayene oldum hemde NST girdim hiçbirşey çıkmadı 39+2
gktgmom Leylaaa_46 36+3 haftalığız az önce kalktığımda bacaklarımdan aktı anlayamadım ne olduğunu devamlı olan bir akıntımda var ama bu bildiğin su gelir gibiydi ama herhangi bir ağrım ya da kasılmam yok şu an
denizleo09 gktgmom benimde hic kasılmam olmamıştı önce yatağın içinde suyum gelmişti sonra ayağa kalktıkça damlamaya devam etmişti Oturup kalkınca bi bakın yerlere filan damlıyor mu
Ftmsre gktgmom ara ara bende de oluyor o suyun bir kısmı olabilir ama tamamen su gelmesi değil bence o çünkü su gelince durduramıyorsunuz ve çok fazla geliyor öyle bi kaç damla değil
gktgmom Sariilayda16 sanırım gece benimde öyle oldu çünkü ne sancı ne de kasılmam yok şu anda da gelen bir şey yok su olmadığını anladım çünkü gelince tutulmuyormuş sanırım ve devamlı geliyormuş
gktgmom Sariilayda16 devamı gelmedi benimde sizin gibi o zaman biz biraz çişimizi kaçırmışız yanlışlıkla 🙈
gktgmom Ftmsre evet istemsizce akıyormuş ve durmuyormuş sanırım bende başıma ilk defa gelince su sandım