Cerenemir6734 Kızlar pazartesi günü ev işi yaparken çok az suyum gelmişti doktora gittim hemen nst de sancılarım çıktı ama ben hissetmiyordum. Sonra ben suyum mu değil mi emin olamadığım için doktora o şekilde belirttim o da bir tane kağıtla renk değiştirirse suyun değiştirmezse suyun değil dedi ve kağıt renk değiştirdi suyummuş yani ama çok azdı bebeği etkileyecek kadar yoktu. Alttan muayene etti 3-4 santim açılman var dedi . Araban var mı evin yakın mı dedi bende evet dedim sancım olursa gelirim hemen falan dedim . Sen doğuma kesin 2-3 güne gelirsin dedi ama şu ana kadar hiç sancı yine hissetmedim hatta bu gün o kadar dinç hissediyordum ki kendimi sanki hiç doğurmayacak gibi temizlik falan yaptım her şeyi yapıyorum yine de doğuramadım çok stresliyim. Yani hiç doğurmayacak gibi hissediyorum artık kendimi yalancı sancılarım da yok tekrar kontrole gittim başka bir doktor da 2 cm açıklık olduğumu zorlasan 3 cm olduğunu söyledi kanamam da oldu 2 gün boyunca az az bu kanama seni korkutmasın suyunun gelmesini bekle hastaneye gelmen için ve sancını dedi tık yok
Sedef465_ Hurma,ananas, ahududu çayı, aksak gebe yürüyüşü, yerleri elle silme, squat, ılık duş açılmaya faydası olur belki deneyin sağlıklı,kolay doğumunuz olur inşallah
Cerenemir6734 sallyt keşke gerçekten son anların verdiği stres yetiyor insana her duyguyu yaşıyor insan heyecan kaygı stres
sallyt Cerenemir6734 enerjinizi harcamayın herkes doğuma sakla diyor temizlik yapma boşver sakince karşıla egzersiz yap yavaş yavaş ama doğum anına kadar çokta yıpratma kendini