Nisa10 Elif1821 Ayşe Jane Özcan doğumum onla geçti ve 2. Doğumum da onla geçiçek rahat gayet ve başarılı
saresra Elif1821 Kesinle Şefik Hocamızı öneririm benim doğumumu bizzat kendisi yaptı. Cok memnunum doktorumdan, ve şefik hocamızı öneririm
ayssdmrr ben medical park bahçelievler e gidiyorum. doktorum şefik gökçe. ilk gebeliğimde aynı hocaya gitmiştim. şimdi hastane değiştirmiş medical parka geçmiş o yüzden buradan devam ediyorum. kendi hocamı öneririm. çok ilgili ve alaklı. ayrıca kadın ve hamile psikoolojisinden çok iyi anlıyor. hep rahatlamış çıkıyorum kontrllerden. ikinci doğum olacağı iiçn rahatım tabi ama ilkinde de böyleydi.her şey yolunda gitmişti çok şükür.
Dln_96 Concernedmom merhabalar ben şefik hocanın doğum paketi için fiyat almıştım herşey içinde 90 bin lira demişlerdi ama bu fiyatı 1 kasımda almıştım önümüzdeki hafta zam gelecek demişlerdi
Belggg Doç .dr Şefik gökçe var medicalpark bahçelievlerde arkadaşlarımın yengelerin doğurtmuştu ,memnun kaldıklarını biliyorum
Svdddy şefik gökçe kesinlikle her açıdan işini ehli ile yapan bir doktor. Özellikle normal doğum için tavsiye ediyorum
cagglaaa mrblar ben dr şefik gökçeye doğumumu yaptım ve çok memnun kaldım hasta ilişkileri konusunda kesinlikle güvenebileceğiniz bir hekim.
mrymgrgl93 şefik beyi kesinlikle öneririm ben de kardeşim de ona gittik.çok güleryüzlü, ilgili, . aklıma ne gelse soruyodum herşeye o kadar nazik cevap veriyorki. ayrıca doçent ben her türlü kefilim öneririm.
Ekonomist28- mrymgrgl93 merhaba yorumu görür müsünüz bilmiyorum ama yazmak istedim, benim doktorum da o hastanede Emine Dilsad hanım. Hastane nasıldı doğum sonrası memnun kaldınız mı? Odalar hizmet nasıldı çok merak ediyorum?
Nesliiihnn Mrblar bahçelievler medicalpark ta Dr şefik gökçe benim doktorum ve çok memnunum kesinlikle öneririm hastanede çok güzel ulasimi çok rahat pişman olmazsınız mutlu doğumlar 🫧
Azemmoms Türkiye’de yaşarken sürekli medicale gidiyordum tabi şehir farklıydı Gebze medical ama medikalin bütün hastanelerinden ailecek memnunduk.