Urazim_0606 -Mina- ilk bebeğimde 32. Haftada yapmıştım. Herşey hazırdı o hafta içinde. Şimdi ikinci doğumumda da 32. De yapacagım öünkü oğlum ani gelmişti 35 de belki kızımda erken gelmek ister 🥰
Hilalll1616 -Mina- 34. Haftada yaptım hepsini, kendiniz yapacaksanız gerçekten erken yapın, biz 3-4 kişi yaptık vallahi, minik minik az gibi görünüyor ama ortalığa dökünce insan hayret ediyor
iremsevinc -Mina- 28 de hepsini bitirdim iyi ki bitirmişim 30 hafta oldum 2 haftada öyle değişiyor ki insan vücudu şimdi asla yapazmısım
-Mina- iremsevinc ben sıcaktan dolayı çok aktifleşemiyorum haliyle serinleri beklersem de çok zorlanıcam iç karnım dar göbeğim çabuk belirginleşti
2205 -Mina- biraz erken başlamışsınız sanırım bende her şeyimi tek başıma yaptım temizlik yıkama ütüleme odasını yerleştirme derken 30 dan sonra başlamak gerek diğer türlü tozdur kokudur derken bi daha yapmak gerekebiliyor
-Mina- 2205 tek olduğum için hepsini tamamlaman hiç yksa bir ayımı alır gbi geliyor sonrasında evimde temizlik yapmam gerekiyor içime sinmezse eşyaları yıkayıp ütülemek zor gelmez ama evi o durumda tekrar temizlemek zor gelecektir
-Mina- Sedef465_ benm annem evimi temizledi sağolsun eşimle birlkte yaptılar ama doğuma yakın tekrar dip bucak yapmam lazm kızım sağlıksız bir ortama gelsin istemiyorm
biranne__ -Mina- kıyafetleri 29. Haftada bitirdim büyük eşya temizliğini ise son haftalara kaldı 39 da her şey hazır 😊😊
aysenuraydin2 -Mina- yok yanlış anladınız alışverişimiz tamam demek istedim yıkanıp ütülenmeden olmaz tabii ki 🙂
Zeyyno_ -Mina- 36.haftada hazırladım şu an 39+1haftaligiz son haftamız kısmet olursa bakalım ne zaman gelecek İkinci gebeliğim 🌺🥰