Merve_Burak_Bolat Kızlar 36+1 aşırı bel ağrım var oturamıyorum yatamıyorum vajinamda da baskı hissediyorum yürürken de zorlanıyorum acaba doğum belirtisi mi yalancı sancı mı ilk gebeliğim o yüzden tecrübesizim bu konuda ne yapsam geçer
Ummuarbc Merve_Burak_Bolat çocuk kanala da girmiş olabilir ondan da baskı yapıyordur düzenli sanciniz varsa doğum belirtisi olabilir
_Mother_ Merve_Burak_Bolat ilk doğumda doğum ne zaman olacağını kestiremiyorlar o yüzden yakın hastane var ise gitmeniz daha doğru olacaktır nst ye bağlarlar en azından o şekilde takibin yapılır benim o haftalarda sancım vardı ben hissetmiyordum ama nst de çıkmıştı 37+0 da doğum yaptım
Merve_Burak_Bolat Ummuarbc düzenli sancıyıda nasıl ayırt edecem bilmiyorum 🥲😅 geçmiyor ki belimin ağrısı anlıyım
Ummuarbc Merve_Burak_Bolat en güzeli nst girmek canım benim de düzenli kasilamalirim sancım oluyordu nst girdim hiç çıkmadı belim ağrıyordu nst bağlıyken nasıl yinede sancı çıkmadı
Ummuarbc Merve_Burak_Bolat son haftalarda zaten bel ağrısı çok oluyor onla ilgili birşey olmayada bilir