1234sevda KuzeyinAnnesi10 rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah, analı babalı büyütsün 🙏 Bende çam Sakura hastanesine kontrole gidiyorum, siz normal mi doğurdunuz sezeryan mı, şuan benim hamileliğim 40 hafta , bugün kontrole gittim heran doğum olabilir dedi doktor 🌸
miniiiikfasulye KuzeyinAnnesi10 Hayırlı olsun bende ilk doğum orda yaptım çok memndum özelden güzeldi şuan başka yerde yatıyorum berbattt mecburi yaticaksin dediler yattım
KuzeyinAnnesi10 miniiiikfasulye evet bende özel hastane hemşiresiyim devlette yapmayı tercih ettim çok memnun kaldım özelden iyiydi kesinlikle 🥰
ZO_Zeynep9098 KuzeyinAnnesi10 23+3hala hadtane ve doktor arayişindayım beylikdüzü devlet hastamesine gidiyorım özel fiyatlar malum o yüzden çam Sakura çok duyırum ismini siz yazınca yazmak istedim
KuzeyinAnnesi10 ZO_Zeynep9098 hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💜🥰 Alper bey mert Gülşah ve İlayda bunalrda çok iyi doktorlar 🥰
ZO_Zeynep9098 KuzeyinAnnesi10 gittiğim hastanedeki Doktor’un adını çok duydım beylikdüzü devlet hastanesi sabriye hanım ama ısınamadim inşallah çam Sakura ya bakacağım son umudum orası😂