Hey_makaron Kızlar sezeryan gününü hangi haftalarda veriyorlar bilginiz varmı ? 31 haftaligiz biz daha gün almadık.
Gulmom Hey_makaron ilk dogumumda 39. Haftadan gün sec dedi doktor 39+1 sectim 🤣 acil bir durum olmazsa sezeryan icin en iyi haftaymıs Hafta da çatı muayenesinden sonra gün almıstım
Hey_makaron Ozgis1s bazılarının 30. Haftada aldigini gördüm burda o yüzden acaba benmi geç kaldım yada doktorum mu atladı diye düşündüm 🙂
Ozgis1s Hey_makaron genelde ilk doğumu sezaryen olanlar ikincisi de sezaryen olacağı için daha erken gün alıyolarlar. Eğer ilk doğumsa 37 de çatı muayenesi falan yapılıyor ya biraz daha geç veriyolar ben öyle gözlemledim. Ben yarın direkt sezaryen istiyorum diyip çatı muayenesinden yırtmayı düşünüyorum. 😂
Mrvpkkn Sezeryan olacagi kesinse her zaman gun verebilir doktorunuz 38 veya 39. Hafta diyebilir, benim kesindi 39un ilk gunu yapalim diye konustuk 32. Haftada
Mrvpkkn Hey_makaron ben 32den sonra haftalik gitmeye basladim daha sık çagırırlarmı bilmiyorum belki 38de iki uc gunde bir cagirir