Maviniz Kızlar iyi akşamlar🌙 doğumdan önce bez ve ıslak mendil aldınız mı? Aldıysanız hangi marka aldiniz bez 1 numara 100 lu baby turco aldım oğlumda her marka kullandım tabi o zaman daha uygundu şimdi en uygun baby turco buldum. Islak mendil hangi marka alsam karar veremedim?
Kayraninannesiii Maviniz bez molfix aldim islak mendil 4tane aldim uni baby yenidoğan alt temizleme pamuğu kullanacagim icin fazla almadım
Gnsgns Maviniz Bez molfix aldım,alt temizleme pamuğu aldım ilk zamanlar önermiyorlar diye ıslak mendil almadım.
myavocado Maviniz baby turco baya övülüyor ben de ondan aldım, ıslak mendili de baby turco yenidoğan aldım, bir de birkaç paket molfikx yenidoğan için izotonik sulu ıslak mendil aldım, indirimde idi markette
Gg5348 Maviniz ben bez olarak prima premium care aldım temizleme pamuğu aldım 3 paket sleepy saf su olan serisinden aldım zor da kalırsam lazım olursa diye
Maviniz myavocado baby turco ıslak mendili bana çok kuru geliyor sleepy düşünüyorum ama baby turco uygun geliyor
myavocado Lovelovebaby ya ben alalı iki ay kadar oldu Ankara’da bir yerel gross markette görmüştüm malesef bim, şok filan değildi.
aslanbeyy Bez molfix , ıslak mendil olarak 12 adet unı baby almıştım Şuan pamuk kullanıyoruz 15 günlük olduk