Havvaa922 Merhabalar Test değerim 2535 çıktı arkadaşlar. Kalp atışı duyulmadan net bişey söylenmiyor mu. Şu an tam sevincimi yaşayamıyorum ayrıca belimde ve kasıklarımda ağrılar mevcut. Bunlar normal mi
raabiiiaaaa Havvaa922 gebeliğiniz net bir şekilde var fakat sağlık olup olmadığı için çok az beklemeniz lazım 3000 de ultrasonla görülür 2 gün sonra o sayıya ulaşmış olursunuz zaten😊ağrılarınız da gayet normal 9 ay boyunca her dönemde ağrı oluyor malesef ki🫶
Anne2829 Havvaa922 benim ilk 3500 çıktı onunla öğrendim hamile olduğumu 5 haftalıktı kalp atışını duyamadık cuma günü doktorumuz tekrar bakalım dedi 8 haftaya kadar duyabiliriz inşallah o haftaya kadar normalmiş
neanladinyurdagull Havvaa922 ağrılar normal 5000 civarı kontrole gidip görebilirsiniz sağlıklımi değil mi
Havvaa922 Haftaya kontrole gelin dedi doktor. Ultrasonla baktı aslında rahim duvarın kalınlaşmış ve minik de bişey görünüyo ama şuan bişey söyşemek için erken dedi.. Arkadaşlarım da kalp atışını haftaya kesin duyarsın dediler. Umarım duyarım 🥰
mmedinestlms Havvaa922 bende pazartesi günü baktırdım Beta HCG 2545 çıktı bugün sadece keseyi görebildim dış gebelik değil dedi doktor haftaya gel bebişi görürüz dedi 7.ve 8. Haftalar da da kalp atışını duyarız dedi kasık ağrısı çok normal rahim büyüdüğü için baskı yapıyor
RiRi22 Havvaa922 sağlıklı gebelik olup olmadigi bir kac kontrolden snra.soyleniyor. önce beta hcg sağlıklı artması gerek. İki günde bir iki katına çıkıyor. İlk 8 hafta bende diken üstündeydim. Kalp atışını duyana kadar.