Aabbccc Önerenileceginiz güzel organik hastane çıkışı var mı acaba aldığınız veya önerenileceginiz bir sayfa🙂
ruveyda_34 Aabbccc instgram minikonsept ordan alıcam ben baya memnunıyetlerı varr ama bıraz pahalı ısımlı yazıyorlar hemde
Kara22 Aabbccc zaten hastane cikisinin çoğu 10 lu fakat organik zor bulunur bence İnternete de güven olmaz öyle denir normal gönderirler waikiki veya civilden al
Ebbruc Aabbccc lcwaikiki de kendi markasına ait 10lu takım bulamazsınız, genelde 4-5 parçalı oluyo hastane çıkışları. Bir çalışan olarak söylüyorum . Hatta bugün bende aldım , zıbın-alt, bere ve tulum vardı sadece 500 tl fiyatı
Minalina Aabbccc evet çok güzel 12 parçalı ördek takım diye geçiyor . Hele de kışa doğru doğum olacaksa çok işinize yarar. İçinde o kadar şey var ki geriye çok bir şey almaya da gerek kalmıyor ben o yüzden 3/6 ay daha fazla aldım yenidoğana çok çok yeterli. gelir ekstra zıbın aldım çok
Eda1254 Aabbccc gencbebe diye bı sayfa var ben ordan alicam fiyatlarida uygun hesaptan sürekli yayın yapıyorlardı instegramlarida var