Nurbozdag08 Bugün tam 24. Hafta ve kontrolde 800 gram çıktı maşallah.. Ama 2 hafta önde oluyor boyu ve kilosu. Bebeğin kafa yapısı da normal 24. Haftama göre gidiyormuş. Kilo ve boy 2 hafta önde olunca bi korktum doktor normal dedi ama sizce fazla mı yani
elisam1206 Nurbozdag08 2 hafta önde olması sorun teşkil etmez canım sadece biraz tombik doğabilir 😊benim ilk gebeliğimde hep 2 hafta öndeydi 4 kilo doğdu
Nurbozdag08 Nuib ya o zaman normal sanırım. Ben internetten baktım normalde 26 haftalık bebek o kiloda oluyormuş. Doktor da 1 hafta 10 gün falan önde dedi gerçi
elisam1206 Ilktan teşekkür ederim 😊genelde sabah kahvaltı olarak yumurta kaşar zeytin karpuz olarak sonrası ceviz kaju günlük 1 bardak süt genelde bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyordum 😂
Sevilay2626 elisam1206 merhaba sadece bir tavsiye vermek istedim. Karpuz u çok hatta hiç tüketmemeye çalışın armut ve diğer şekerli meyveler de dahil ben de severek yerdim sağlık olsun diye ancak detaylı da öğrendim ki bebeğin suyu artmış. Sebep de bu besinlermiş
elisam1206 Ilktan ilk 3 ay mide bulantısından dolayı hiç birşey yiyemedim ama iştahım yerine geldiği zaman böyle beslendim gece yememeye çok dikkat ettim
elisam1206 Ilktan benimde ikinci gebeliğim şuan ne yazık ki bende öyleyim ilk kızımda yaptıklarımı yapamıyorım