Ftmaa28 Bunların hepsini ayrı markalardan mı aldınız neler kullanıyorsunuz ben tek tek başka alacağıma mustela set alayım diyorum ama ne diyosunuz?
Nur9135 Ftmaa28 içerik olarak temiz olan en başı mustela çekiyor. Kullanıp memnun kalan çok. İnstagramda mühendisinoğlu sayfası var orda bebek losyon yağlarından tut şampuan bez ıslak mendil bi çok ürünün içerik incelemesini yapıyor. Fikir olma açısından oraya da bakabilirsin.
Cosimaniehaus Ftmaa28 ben incia set almayı düşünüyorum. Bir de bu şampuan meselesi de karışık mustela da göz yakıyor diyorlar bazıları, incia da göz yakıyor yorumları okudum😑 mustelayı abim kendisi denemiş ve gözünü yakmış.
Merve32- Nur9135 mühendisinoğlu mustelayı önermiyor diye hatırlıyorum ben yanlışım varsa düzeltin lütfen Müstelanın içeriği temiz değil diye biliyorum
Nur9135 Merve32- aksine yıldızlar listesi yaptı orda var.Yıldızlar listesinde geçen losyon olarak en temiz içerikliler↙️ -BADGER -EARTH MAMA -ECOWELL -EVOMERE -INCIA -LOGONA -MUSTELA -NURSE HARVEY -SİRENOL -TRUBABY
pamukprensesim Nur9135 ben simdi sampuan losyon alicam ama buraya bi sorayim dedim temiz icerikli hangisi ne alabilirim cok secenek var kafam karisti
Merve32- Ftmaa28 ben de öyle diye biliyorum da arkadaş var deyince dedim heralde yanlış baktım tekrar bakayım.
Nur9135 Ftmaa28 ben ekran resmi aldım bi kaç ay önce yıldızlar listesinin orda var. Listede olan tüm markaları yazdım 1 hariç onun ismini okuyamadım oyuzden. Mühendisin oğlu sayfasında var sürekli baktığım için biliyorum resim yükleme olayını bilmiyorum burda bilsem yüklerdim 16 Mayıs 2020 tarihli paylaşımda net bi şekilde görülüyor mustela markası
nurdangg Mustelayı temiz içerikli değil diye okumuştum. Şampuan ve duş jeli olarak siveno, bebe yağı ve pişik önleyici krem olarak da incia aldım ben ikisi de temiz içerikli olarak geçiyor
Nur9135 Ftmaa28 tekrar yeni bi liste paylaşmadı 2024 te ister alın ister almayın size kalmış sonuçta Mustela sahibi ben değilim