1907sed Haftadayım rahim ağzı uzunluğu 30 mm çıktı doktor adalat crono tansiyon ilacı ile Progestan fitil verdi çocuğu en az 3 hf daha içerde tutmamız lazım diyor aslında iyiydim ama günde en az bir defa kasılmalarım oluyordu karın sertleşmesi yaşıyordum bir de mukuslu beyaz akıntım oluyordu. Geçen ay idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim acaba onlar mı sebep oldu bilmiyorum başına gelen var mı?
Ars2223 1907sed 30. Haftada doktor banada öyle dedi ama ilaç yazmadı dinlen yat sürekli vs demişti 34 haftayı görelim bari demişti şuan 34.haftayım normal ilerliyor inşallah 38-39 görürüm
boraninannesi_ Yarimay ben fe 34.hafta 20mm doktor 10mm altına düşerse salı gunu yatıs vericem dedi sadexe progestan fitil kullanıyorum
1907sed Yarimay bende sadece fitil kullanıyim diyorum tansiyon ilacı çok fazla uyku ve ter yapıyor 😞 anladığım kadarıyla 30 mm çokta kötü değil doktorda sınırda demişti Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar versin 🤲🏻
Zeeyneep64_ Ben de 32.hafta itibari ile progestan kullanıp evde dinleniyorum zaman geçmiyor gerçekten şu an 33.haftamdayım insallah sağlıcakla doğar bebisler
Ayazmom___ Zeeyneep64_ benimde 33 haftada 26 çıktı fitil ve tansiyon ilacı kullanıyorum yatıyorum sizinkiler düzeldimi nasılsınız